-wiecie a ja mam coś takiego co każe mi nie grzeszyć jak wcześniej puściłem kupon i jeszcze nie jest rozstrzygnięty, cokolwiek by to było NIE ROBIE tego.
-poza tym nie jem mięsa innego jak kotlet schabowy, ale nie byle jaki tam. Inaczej nie jem, bardzo się brzydzę mięsem.
-podobnie jak ktoś wcześniej napisał muszę mieć czyściutkie, pachnące ręce.
-do mojego pokoju nie wpuszczam kolegów, w wyjątkowych sytuacjach wchodzi rodzina. po prostu boję sie ze mi cos zniszczą albo ukradną(sam nie wiem co,
TV 20kilka cali "z dupą":-D)
-na śniadanie zawsze jedna bułka pokrojona na 2 częsci z masłem i dzemem, zawsze
-mam bzika na punkcie jakiegokolwiek zapachu który wydaje mi się nieprzyjemny, od razu wychodzę albo wietrzę, jak na ironie moi rodzice palą, to im zrobiłe takie coś że w domu nie mogą palić, jak coś poczuje to mają przejebane
-acha i jeszcze co jakiś czas, przeważnie co miesiąc robie takie podsumowanie ile mam hajsu, (nie na buku) i często mi sie zdarza że brakuje mi 100 zł. nie ma!! ale po jakimś czasie się odnajduje, najczęściej pożyczam komuś i potem myślę a tak naprawdę nie wiem czy ten ktoś mi je już oddał. :-D fajnie nie??
- nigdy nie chodze spac bez kolacji
chciałbym tak ja u mnie w lodówce nic nie ma np: dżemu, pomidora, sera, mleka albo świeżych bułek to nie jem przez cały dzien do ok. 15 albo 18 zależy jak moja mama przychodzi,