szymiaczek
Użytkownik
Niby tak, ale on tak grubo wyglada i w ogole nie wygodnie:-?portfela lepiej nie nosic w tylnych kieszeniach ... ja wole w przedniej
Niby tak, ale on tak grubo wyglada i w ogole nie wygodnie:-?portfela lepiej nie nosic w tylnych kieszeniach ... ja wole w przedniej
No zdeka:jezora: Ale z tą pałka to ja tez mam pewien odchył ale niebede sie chwalił:jezora:oglądam życie na fali i się wzruszam, marzę o takiej wielkiej miłości jaką przeżyli ryan i marissa[zdaje sobie sprawe ze taka mnie nie spotka] a jak marissa umarła to się załamałem - ku#wa bądźmy szczerzy czy ja jestem popaprany ? ????
mam podobnie... ino z tą różnicą że raz, czasami dwa razy tylko lewym klikam:jezora:bardzo czesto robie taki dwuklik myszka, czyli jak siedze na necie to najezdzam na miejsce gdzie nie ma zadnego linku, obrazka itd i klikam dosc szybko prawym, a potem lewym przyciskiem myszy, nie wiem czemu ma to sluzyc, ale znika wtedy taka kropkowana obwodka wokol kliknietych wczesniej linkow, w sumie ten dwuklik to taki srodek czystosci
w portfelu mam (teraz, ale na codzien jest mniej wiecej to samo):A po co wam portfel? Ja nosze wszystko po kieszeniach na luzaka ????
a co ty myślisz że jesteś jeden? ja to myślałem że to koniec OC. Nigdy bym nie przypuszczał że sprawy tak się potoczą..oglądam życie na fali i się wzruszam, marzę o takiej wielkiej miłości jaką przeżyli ryan i marissa[zdaje sobie sprawe ze taka mnie nie spotka] a jak marissa umarła to się załamałem - ku#wa bądźmy szczerzy czy ja jestem popaprany ? ????
absolutnie zawsze! mam to samo, gole sie od prawej do lepej strony, podobnie jak sie myle, z tym ze tam kolejnosc jest taka: lewa reka, lewa lopatka, lewy bok, przod (klatka i brzuch), plecy, prawy bok, prawa lopatka, prawa reka, lewe udo, prawe udo, lewa lydka, prawa lydka, lewa stopa, prawa stopa... reszta gdzies pomiedzyprzypomniało mi się jeszcze, że jak się golę to zawsze, ale to zawsze zaczynam od prawej strony twarzy ... ????
bardzo czesto robie taki dwuklik myszka, czyli jak siedze na necie to najezdzam na miejsce gdzie nie ma zadnego linku, obrazka itd i klikam dosc szybko prawym, a potem lewym przyciskiem myszy, nie wiem czemu ma to sluzyc, ale znika wtedy taka kropkowana obwodka wokol kliknietych wczesniej linkow, w sumie ten dwuklik to taki srodek czystosci
W sumie też tak mam (jak edyyy bardziej), a jak mam przed sobą pulpit to zawsze odświeżam (F5) bez powodu, po prostu przyzwyczajenie ????mam podobnie... ino z tą różnicą że raz, czasami dwa razy tylko lewym klikam:jezora:
mam podobnie, ale to taki dziwny pedantyzm, bo dotyczy kontaktow miedzy ludzmi, nie lubie niechlujnego zwracania sie i zachowania wzgledem innych, takiego jak np rzucanie komus czegos, zamiast wstac i podac itd, szczegolnie mnie to drazni jak zachowuje sie tak chlopak wzgledem dziewczyny, kultura jakas musi bycnie lubię takiej życiowej niedokładności np. jak ktoś jadł chipsy i wrzuca paczkę do śmietnika i już cały kosz jest pełen, bo nie chce mu się zdusić tej paczki ???? albo jak ktoś podaje komuś np. komórkę przez stół i nie chce mu sie jej podnieść tylko "szora" przez ten stół obiektywem ;[ ponosi mnie wtedy xD więcej takich sytuacji w życiu mnie wkurzało, ale nie chcę mi sie już pisać
ogólnie jestem estetykiem, no dobra - pedantem
pewnie na zewnątrztoaletę mam zaraz przy drzwiach do mieszkania
a to ja mam wlasnie na odwrot ???? zawsze zaczynam od lewej strony, srodek zostaje brodka ???? a potem prawa stronaprzypomniało mi się jeszcze, że jak się golę to zawsze, ale to zawsze zaczynam od prawej strony twarzy ... ????