G
72
gwiazda2010
Użytkownik
Czułem że tak musi się stać po meczu ... oczywiście sytuacja jest żenująca Lewy tu Lewy tak a cena zaporowa to niby 38mln . Pseudo agent/poseł Kucharski już ma dla niego klub a Borussia nic o tym nie wie standard szkoda że czarek nie zajmuje się sprawami w polityce tylko znów chcę uzyskać jak najwyższą cenę . Dziwi mnie czemu prezes BVB mówi że Lewy nie odejdzie w lecie i woli go oddać za free za rok .
Co do klubów to musi racjonalnie patrzeć gdzie z miejsca ma szansę gry .
City - zależy od przetasowań w przodzie Dzeko na wylocie , Tevez chcę wrócić więc może doskoczyć do Aguero tylko przy dwóch odejściach
United- bezsensownie się pchać na ławkę RVP nie wyprze Rooney`a również do tego Welbeck i Chicharito
Chelsea - Ba i Torres który raczej przy nowym trenerze odejdzie wtedy transfer jak najbrardziej
Arsenal - Jeżeli Wenger nie postawi na Walcotta na szpicy to transfer również dobry
Liverpool - Jeżeli Suarez odejdzie to również transfer trafiony
Tottenham - Przy odejściu Adebayora słuszny transfer
Więc albo Bayern albo coś z Angielskiej czołówki tylko czy będą chcieli przepłacać
Co do klubów to musi racjonalnie patrzeć gdzie z miejsca ma szansę gry .
City - zależy od przetasowań w przodzie Dzeko na wylocie , Tevez chcę wrócić więc może doskoczyć do Aguero tylko przy dwóch odejściach
United- bezsensownie się pchać na ławkę RVP nie wyprze Rooney`a również do tego Welbeck i Chicharito
Chelsea - Ba i Torres który raczej przy nowym trenerze odejdzie wtedy transfer jak najbrardziej
Arsenal - Jeżeli Wenger nie postawi na Walcotta na szpicy to transfer również dobry
Liverpool - Jeżeli Suarez odejdzie to również transfer trafiony
Tottenham - Przy odejściu Adebayora słuszny transfer
Więc albo Bayern albo coś z Angielskiej czołówki tylko czy będą chcieli przepłacać