Nie chcę się wymądrzać ale na prawdę jeśli się ryzykuje pieniążki i liczy na wygraną to warto by było chociaż zapoznać się z zasadami obstawiania. A co do samej godziny to bukmacherzy zawsze zamykają zakłady wraz z rozpoczęciem serii próbnej, myślę że dlatego że w dużym stopniu odzwierciedla ona wyniki samego konkursu. Tak więc Twój kupon z pewnością dotyczy konkursu i niestety przegrałeś:razz:tzn, że się nie da stawiać na serie próbną ? zastanawia mnie ta godzina rozpoczecia bo na kuponie mam 15:00 a wtedy właśnie zaczęła się seria próbna ;/
Zostaw buka bo jestes idealnym przykladem dla opisywania dzieciom zeby sie w to nie bawily...Cześć Orientujecie się coś w turnieju 4 skoczni ? bo mam problem nie wiem czy weszło czy nie bo to dziwne ;p postawilem zakład w sts skoki narciarskie - bischofshofen HS140 H2H: Kto lepszy ? zakład był na Prevc P - Hvala J. 1 i teraz pytanie jak sprawdzić czy chodzi o 1 serie drugą czy moze o serie próbną na kuponie mam godzine 15:00 a o 15:00 odbyła się seria próbna i Prevc był wyżej ale za to w pierwszej seri Prevc przegrał jak to jest liczone ?
Przeciez obstawiles PŚ a nie TCSmam pytanie odnośnie T4S, wczoraj na Bet365 pojawiły się kursy na zwycięstwo w tym turnieju, postawiłem na Gregora (w moich oczach pewniaka), wszystko fajnie bo wygrał ale w rozliczonych zakładach wyskakuje mi, że rozstrzygnięcie odbędzie się 17/03/2013r, na prawdę będę musiał czekać 3 miesiące żeby Bet365 był pewny wyników z T4S?
To sory ale dziwne ze ten buk robi takiego babola"Turniej Czterech Skoczni 2012/13 - Klasyfikacja generalna (Wygra)" ewidentnie jest to TCS, w dodatku do obstawienia była tylko pierwsza czwórka w klasyfikacji turnieju
To samo mam i się mylisz...Przeciez obstawiles PŚ a nie TCS
jesli tak sprawa wyglada, to dla mnie bedzie to zwrot, pomylili sie, niby dali na koncowa klasyfikacje TCS ale oni tam maja w regulaminie ze jesli jest ich wina to maja prawo uniewaznic zaklady ????To samo mam i się mylisz...
Gadam z supportem to chyba sami nie ogarniają tego jaki babol popełnili, ale to jakieś jaja, żeby czekać 2,5 miesiąca na wygraną i to u jednego z najlepszych jak nie najlepszego buka na rynku.
Maria Ko Pytanie o Pana zaklad zostalo skierowane do naszego dzialu. Prosze czekac na odpowiedz mailowa w tej sprawie.
..... Jak długo ?
Maria Ko Dzis lub jutro rano powinien Pan otrzymac odpowiedz.
Maria Ko Jesli popelnilismy bald zostanie on skorygowany.
Fourcade był 6, Ustyugov dopiero 35.Siemka znak ktoś dzisiejszy wynik Fourcade - Ustyugov ? bo nie moge znaleść nigdzie.