3:0Woodlands Wellington - Balestier Khalsa typ 1 @ 1.85 Bet365
Trener gospodarzy ma do dyspozycji lepszy skład ,twierdzi że są dobrze przygotowani do drugiej czesci sezonu
Trener gosci twierdzi że piłkarze są bardzo zmecznie meczem pucharowym z wtorku i nie ukrywa że dzisiaj bedzie bardzo cieżko o punkty z takim zespołem jak gospodarz
1:2Vasby IK FK v IF Brommapojkarna typ 2 @ 2.20
Gospodarze to zespół który awansował z nizszej dywizji do 2 ligi i jest to zespół tworzony przez bardzo młodych niedoświadczonych zawodników .Goście to spadkowicz z Alsvensken który stawia sobie za priorytet awans do najwyższej klasy rozgrywkowej .Goście ostatnio w dobrej formie a młodzi gracze Vasby wyraźnie ostatnio dostali zadyszki.Stadion gospodarzy nie ma znaczenia bo na mecze przychodzi zaledwie 300-400 osób więc nie ma żadnej presji na gościach którzy mimo wszystko powinni sobie poradzić
Dodam tylko ze wielu pilkarzy Honved jest na urlopach.Zhetysu Taldykorgan - Honved Budapes typ 1
Mecz pucharu Intertoto w niedziele.Gopodarze w pełni sezonu ,w dobrej formie,goście już po sezonie ,gdzie w skorumpowanej lidze węgierskiej zajeli miejsce premiowane do Pucharu Intertoto.Piłkarze Honved mogą miec problemy bo w Kazachstanie panuje niesamowita duchota ok 40 stopni Celsjusza na boisku gdzie gospodarze są do tego przyzyczajeni.Goście nie grali przez blisko 3 tygodnie ,do tego taka temperatura i mecz wyjazdowy,myślę że warto spróbować.
No nie, w ogóle, szczególnie ten karny 5' przed końcem spotkania nie wygląda podejrzanie :-Drzn10
Edit:
Fluminense to win ale nie można powiedzieć że Flu "oddało im mecz po przyjacielsku" wynik 2:1
Coritiba - Fluminense typ 1 2:1Coritiba - Fluminense typ 1
Goście oszczędzają skład przed Copa Libertadores ,wyjdą praktycznie samymi rezerwowymi,pewnie ospuszczą ten mecz dla Cortiby z która są zaprzyjaźnieni .Mecz jutro kursy lecą na łeb
Albirex Niigata - Korean Super Reds typ 1x
Goście to dobry zespół ,ale po przerwie między sezonowej grali mecz pucharowy gdzie dwaj najlepsi gracze dostali czerwone karki i nie wystąpią.Ponadto w składzie gości panuje zmęczenie a gospodarze są w stanie wywalczyć 1 pkt na swoim stadionie.
Zhetysu Taldykorgan - Honved Budapes typ 1
Mecz pucharu Intertoto w niedziele.Gopodarze w pełni sezonu ,w dobrej formie,goście już po sezonie ,gdzie w skorumpowanej lidze węgierskiej zajeli miejsce premiowane do Pucharu Intertoto.Piłkarze Honved mogą miec problemy bo w Kazachstanie panuje niesamowita duchota ok 40 stopni Celsjusza na boisku gdzie gospodarze są do tego przyzyczajeni.Goście nie grali przez blisko 3 tygodnie ,do tego taka temperatura i mecz wyjazdowy,myślę że warto spróbować.
troche to dziwne, bo kursy leciały w drugą stronę i X2 było korzystniej, ale zobaczymyMjällby - Häcken BK typ 1 @ 2.55 Expekt
Doszły mnie słuchy że goście mają odpuścić mecz,przyjechali bez 7 graczy .
Sam nie jestem do końca przekonany wiec nie radze grać grubo.Ja zagrałem to za średnią stawke
Mjällby - Häcken BK typ 1 @ 2.55 Expekt
Doszły mnie słuchy że goście mają odpuścić mecz,przyjechali bez 7 graczy .
Sam nie jestem do końca przekonany wiec nie radze grać grubo.Ja zagrałem to za średnią stawke