to wiadome, mysle ze jak Niemcy wygraja z Chorwacja i beda miec pewne 1 miejsce to oddadza pkt Austri (oczywiscie jakby ciagle miala szanse na awans) ( albo nawet specjalnie przegraja by byc na 2 miejscu i trafic na łatwiejszego rywala)ponoc mecz niemcow z austria ma byc ustawiony :] to ma byc wtedy gdy ktoras z reprezentacji bedzie potrzebowala pkt do awansu
Coś więc prócz tego ,że stake full ?Bröndby (Am.) - KB Köbenhavn X 3.60 10/10
Kolejna "gruuba ustawka"? :/ Podałeś poprzednio 3 typy, które za cholerę się nie sprawdziły, dlaczego więc sądzisz, że teraz ktokolwiek to zagra?!Bröndby (Am.) - KB Köbenhavn X 3.60 10/10
dyskograf nie mam zamiaru dyskutować z takimi jak Ty,zresztą Twój post nic tu nie wnosiBröndby (Am.) - KB Köbenhavn X 3.60 10/10
Znasz takie przysłowie o ślepej kurze? Jak zapodasz jeszcze kilka celnych to zwrócę honor, póki co to tak jak kolega powyżej uważam, że kolejna gruba ustafffka, która przypadkiem wpadła...średnia 25%, jak na mecze ustawione to słabo;]dyskograf nie mam zamiaru dyskutować z takimi jak Ty,zresztą Twój post nic tu nie wnosi
Co to za liga ?Roskilde FC 1906 - Sollerod-Vedbak BK typ 2 6.65 Bet24 10/10
Nic tobie Typper nie musze udowadniać i nie musisz mnie dażyć zaufaniem i zwracać honoru