tbm
Forum VIP
oprócz osłabień kadrowych kibice są strasznie źli na swoich pupili z Apollonu Limmasol i w ramach protestu mają nie jechać z drużyną na mecz wyjazdowy, no ale to nie jest potwierdzone na 100%
//
ja chcialbym pokrótce o siatkówce...
Jastrzebski Wegiel - AZS Czestochowa
Akademicy ostatnio grają bardzo czesto, a z racji, że nie maja szerokiej ławki to ciągle grają ci sami zawodnicy. Rywale sa wymagajacy (Skra, Olsztyn) no a druzyna niestety przegrywa. W czwartek Czestochowa przegrala wysoko 0:3 z Olsztynem u siebie i nie sadze aby zregenerowali sily i zrehabilitowali sie w Jastrzebiu na tej specyficznej hali. Kursy na gospodarzy lecą ciągle w dół, aktualnie w granicach 1,40... a jeszcze rano było ok 1,60
typ: Jastrzębski Węgiel
EDIT: no niestety grubo się pomyliłem... ;/
//
ja chcialbym pokrótce o siatkówce...
Jastrzebski Wegiel - AZS Czestochowa
Akademicy ostatnio grają bardzo czesto, a z racji, że nie maja szerokiej ławki to ciągle grają ci sami zawodnicy. Rywale sa wymagajacy (Skra, Olsztyn) no a druzyna niestety przegrywa. W czwartek Czestochowa przegrala wysoko 0:3 z Olsztynem u siebie i nie sadze aby zregenerowali sily i zrehabilitowali sie w Jastrzebiu na tej specyficznej hali. Kursy na gospodarzy lecą ciągle w dół, aktualnie w granicach 1,40... a jeszcze rano było ok 1,60
typ: Jastrzębski Węgiel
EDIT: no niestety grubo się pomyliłem... ;/