>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Ważne informacje dotyczące spotkań

Status
Zamknięty.
P 5

progamer

Użytkownik
to nie dobrze, zbyt późno informacja, nic więcej na dziś ?
Hajduk S.-Dinamo Z. zna ktoś może składy czy ma jakies informacje ? pierwszy mecz 3:0 dla Dinama pytanie jak rozegraja rewanz, czy odpuszcza jaki sklad wypuszcza

damian77 34

damian77

Forum VIP
Aris Saloniki - Panionios Athens 1 @ 1.80
Grecja 1 Liga.

Trener Panioniosu da odpoczac graczom , co wystepowali wiecej..i zabrał do Salonik , wiecej młodzieży.
Aris gra pierwszym składem , bez zadnych rewolucji.

pablozks 4

pablozks

Użytkownik
Vasalunds/Essinge IF - Norrkoping 1 @ 4,70
Szwecja Puchar
Goście czyli Norrkoping odpuścili Puchar, i na to spotkanie wybiegną w składzie rezerwowym. Dla mniej odważnych polecam zagrać 1X. Na Bwinie złapać jeszcze można kurs 4,70 zaś na Unibecie jest już tylko 3.40.

konradk18 0

konradk18

Użytkownik
Guingamp - Troyes
Znalazłem informacje, że przez cały dzień padał deszcz i nie wiadomo czy mecz się odbędzie, bo stan murawy jest fatalny. Z tej informacji można wywnioskować, że warto stawiać na under 2.5 przy kursie 1.8.

fcbialas 91

fcbialas

Forum VIP
Ważne informacje dotyczące spotkań
sory masz problemy z poprawnym rozummieniem tekstu?
sebollo wez człowieku rozsmieszyłes mnie... kto ci tutaj poda ustawke?
chlopak podał starał sie wyszukał.Przeciez nie mowił ze to peffka.Moze sam bys ruszył pupe i poszukał , a ty napewno tylko liczysz na kogos.

konradk18 0

konradk18

Użytkownik
Ja też nie chcę się z Tobą sprzeczać, ale nie zrozumiałeś tematu pisząc ,,tu maja byc ustawione mecze a nie domysły ...&quot; Nie dałem żadnego typu tylko informacje, z której ja wywnioskowałem że warto grać under, druga osoba mogłaby widzieć w tym co podałem argument na over.

V 3

vulture

Użytkownik
Dziś Ligue 1, mecz St Ettiene vs As Monaco. Drużyna gości bardzo mocno osłabiona kontuzjami wielu ważnych graczy. Oto lista kontuzjowanych:
Adriano 24/0
François Modesto 27/1
Bolivar 22/0
Lucas Bernardi 19/0
Diego Perez 25/0
Jerko Leko 29/1
Sergio Almiron 11/2
Jérémy Ménez 25/7
Serge Gakpé 30/3
Frédéric Piquionne 32/7
Dodajmy do tego fakt, ze St Ettiene to drużyna własnego boiska, która jest w ścisłej czołówce ligi jeśli chodzi o mecze u siebie, w dodatku dzisiejsze spotkanie to pożegnanie w tym sezonie przed własną publicznością.

anapolon 88

anapolon

Użytkownik
Akranes - Fram

Iceland Nogomet

Tip: 2
kursivo: 4.20
stake: 5/10

DOBAR INFO !

kursy juz nieco spadly , typ wiadomo skad ????

S 11

support75

Użytkownik
Akranes - Fram

Iceland Nogomet

Tip: 2
kursivo: 4.20
stake: 5/10

DOBAR INFO !

kursy juz nieco spadly , typ wiadomo skad ????
szukam, szukam, ale jakos w Twoim poscie żadnej waznej informacji dotyczącej spotkania nie znalazlem.

D 25,5K

dzidzok

Użytkownik
Kosice-Trencin Słowacja 1 liga

Czy ktoś ma jakieś info na temat tego meczu,bo kursy na Trencin spadają na Kosice rosną(wczoraj 1,35 dzisiaj 1,70)?

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom