katalonczyk
Użytkownik
o boże... tak 180 zł w tą czy w tą, masz rację
Skoro grasz na prawdziwe stawki to i podawaj prawdziwe wygrane. Osobiście mnie to wali czy grasz na zapałki czy duzymi stawkami. Ale jak prowadzisz temat z typami to chodź trochę się do niego przyluz.o boże... tak 180 zł w tą czy w tą, masz rację
Ja się nie czepiam czy mu idzie czy nie. Miałeś matematykę w szkole? Stawek liczyć nie potrafisz to jakim cudem ty grasz w bukmacherke bo nie rozumiem.kurde komus idzie juz troche lepiej to sie czepiacie,ja pierdziele!!!! co za ludzie tutaj przesiaduja
Nikogo nie interesują te ogromne wygrane i sukcesy, chodzi o te mało znaczące 180zł, gościu niby prowadzi temat tip top ,a tu się zbierają takie 180tki które na podsumowaniu pokażą przekłamanie o parę tysięcy.kurde komus idzie juz troche lepiej to sie czepiacie,ja pierdziele!!!! co za ludzie tutaj przesiaduja
Fajnie, ze taki dobry z Ciebie kolega, ale wrocmy do faktow.a kolege znam i osobiscie z nim gram robiac nie zla kase,a wam zal sciska ... ze ktos moze naprawde wygrywac
Skoro ja to rozpoczalem, to moze ja to teraz wyprostuje.
Fajnie, ze taki dobry z Ciebie kolega, ale wrocmy do faktow.
1. Ja napisalem 1-szy post negujacy rozliczenie tego kuponu i nigdzie nie zakwestionowalem stawek ! Jezeli widzisz gdzies fragment negujacy te stawkowanie w moim poscie to prosze go wskazac.
2. Najwazniejsze. Faktem pozostaje, ze ow Twoj kolega wyedytowal kupon i zmienil jego poczatkowy zmienil kupon, ktory poczatkowo byl w tym dziale i jestem tego 100 procent pewnien.
Isner 1,27
Hewitt 1,12
Errani 1,08
Vinci 1,33
Haase R. 1,30
Lu 1,15
(HAIDER M)
Gwarantuje Ci, ze poczatkowo byl tutaj mecz HAIDERA MAUERA jeszcze, ktory okazal sie nietrafiony, a pozniej ten mecz zostal w tym temacie przy tym kuponie wykasowany.
MOZE ZAMIAST RZUCAC SIE NA WSZYSTKIe STRONY TO ZAPYTAJ KOLEGE CZY BYL TAM MECZ HAIDERA M. i czy zmienil ponziej ten kupon, kasujac to zdarzenie. I wierz mi, ze odpowiedz bedzie brzmiec : tak.
3. Nie mam nic przeciwko, zeby kazdy wygral nawet milion dolarow, ale tak jak odpisalem ow koledze na PW, zmieniajac po rozegranych meczach kupon i kasujac stamtad zdarzenie, ktore bylo, sam naraza sie na krytyke, wiec pretensje moze miec tylko do siebie.
Takze, sprowadzajac sprawe do meritum. Zapytaj kolege czy wykasowal zdarzenie z tego kuponu w tym temacie i czy kupon wygladal poczatkow inaczej, a potem glos Twoje sady. Wierz mi, ze odpowiedz bedzie pozytywna. Na to czy ktos zagral pozniej cos czy nie, to wplywu nikt tutaj nie ma. Ja stwierdzilem tylko fakty. Dziekuje
P.S. NiE kwestionuje niczyich sum, stawek, ani czy kupon jest realny czy nie. Katalonczyk wysalal mi tam jakies numery i stawki mial rzeczywiscie mniej wiecej takie jak podaje. Wszystko sprowadza sie do zmiany zdarzen na kuponie po zakonczonych meczach i oto rozbila sie cala sprawa. Ja swoj udzial w tej dyskusji zakonczylem. Dziekuje.
w żadnym moim temacie nie robię podsumowania... a to dlaczego ?Nikogo nie interesują te ogromne wygrane i sukcesy, chodzi o te mało znaczące 180zł, gościu niby prowadzi temat tip top ,a tu się zbierają takie 180tki które na podsumowaniu pokażą przekłamanie o parę tysięcy.