Mogł kupon wysłać wcześniej. Jedynie to mi do głowy przychodzi.cos tu smierdzi. Fancha zaczynala o 17 skoro o 18.40 zaczales kontrowac nastepnty kupon to tej francji juz raczej nie bylo do grania?
Chlopie ...doslownie 2-3 minuty temu, przegladalem ten temat i powiedz mi jak to sie stalo, ze nagle zniknal Ci z tego kuponu mecz Haidera Mauera (z Fabbiano). O dziwo mecz byl przegrany. Magia ! Gartuluje, coraz wiecej osob zaczyna posiadac nadprzyrodzone zdolnosci.Isner 1,27
Hewitt 1,12
Errani 1,08
Vinci 1,33
Haase R. 1,30
Lu 1,15
Ako: 3,20
Stawka: 1000 zł
Buk: Fortuna
EW: 3000 zł
Kolega gra sobie za zapałki, to sobie może wyrzucać z kuponów i dodawać co chce i kiedy chce, nie wiedziałeś ? :grin:Chlopie ...doslownie 2-3 minuty temu, przegladalem ten temat i powiedz mi jak to sie stalo, ze nagle zniknal Ci z tego kuponu mecz Haidera Mauera (z Fabbiano). O dziwo mecz byl przegrany. Magia !
Mnie to dziwi ... Gdzie się podziewa 12% podatek z fortuny który trza oddać rostowskiemuChlopie ...doslownie 2-3 minuty temu, przegladalem ten temat i powiedz mi jak to sie stalo, ze nagle zniknal Ci z tego kuponu mecz Haidera Mauera (z Fabbiano). O dziwo mecz byl przegrany. Magia ! Gartuluje, coraz wiecej osob zaczyna posiadac nadprzyrodzone zdolnosci.