kocur100
Użytkownik
Trento jak dla mnie to nadal najlepszy zespół w lidze włoskiej, dzisiaj grają 4 mecz i najlepiej dla nich byłoby wygrać, gdyż bardzo narzekają na terminarz. Co do postawy drużyny Świdra, to tj pisali koledzy istny dzień konia a mimo to i tak na styku. Co do wypowiedzi jednego kolegi to zgodze się ze stwierdzeniem, że w lidze włoskiej 2 miejsce to porażka, a im więcej spotkań Trentino będzie grało tym bardziej prawdopodobne będzie, że do tego finału mogą nie dojść. Ale z drugiej strony Macerata gra z nożem na gardle. Gdyby 2 spotkanie zakończyło się bardziej szczęsliwie to oni by mieli dzisiaj konfort własnego boiska i graliby o finał. Ale to tylko gdybanie. Macerata gra bardzo nierówno zdarzają się super momenty i strasznie słabe (ktoś powie jak każdemu) ale im bardzo często ????
Mój typ to Trentino.
Co do 2 spotkania to jestem ciekawy czemu Bet At Home nie ma go w ofercie bo czuje, że Treviso wygra dzisiaj przy kursi 1,8
Mój typ to Trentino.
Co do 2 spotkania to jestem ciekawy czemu Bet At Home nie ma go w ofercie bo czuje, że Treviso wygra dzisiaj przy kursi 1,8