Jasne że byli ale wyniki mówią same za siebie nie funkcjonują jako druzyna i to widać. Vibo też miało walczyć o play off a wszyscy widzą jak skończyli.Tylko że na Latine kursy jakby grała na wyjeździe z Modeną a nie Milano. Latina mega rozczarowanie w tym sezonie, z tym składem byli typowani na top 8 spokojnie.
No ja nawet nie wiem jak to skomentować...Może tak? XDDDDPerugia - Diatec Trentino Volley 2 @5.10 ( aktualnie @4.45)
Typ bardzo mocno ryzykowny, lecz patrząc tylko na składy kursy zdecydowanie przeszacowane. Gwiazdy po obu stronach siatki. Trentino na ten sezon skleiło skład mocny jak nigdy, a gra poniżej oczekiwań. Jednak patrząc tylko na wyniki to i są w top 4 najlepszej ligi na świecie, czyli włoskiej jak i w LM wyszli z grupy + zwycięstwo w pierwszym dwumeczu fazy play off.
Tacy zawodnicy jak Eder czy Lanza to gwiazdy światowego formatu. W niczym nie są gorsi od Podrascanina czy też Zaytseva. W tym meczu może dojść do niespodzianki. Są ku temu przesłanki.
Składy:
Perugia - Trentino
atak: Atanasijevic - Vettori
rozegranie : De Cecco - Giannelli
przyjęcie : Zaytsev, Berger - Lanza, Kavacevic
środek : Podrascanin, Anzani - Eder, Kozamernik
libero : Colaci - De Pandis
Personalnie typowo na styku. Mecz rozegra się na przewagi, zależnie od tego komu lepiej będzie siedzieć zagrywka. Każdy w zespole ma kilku bombardierów. Lekkiego przebijania w tym meczu na szczęście widzieć nie będziemy.
Było 3:0 i w każdym secie styk na przewagi, nie Lanza lepszy od Zaytseva, ale i Filippo i Kovacevic są klasę lepsi od Bergera.A po co czekać na naczelnego przecież odpowiedź jest prosta . Po pierwsze ich ostatni mecz w Perugi to 3-0 dla gospodarzy choć trzeba przyznać że Trentino się nawet postawiło , po drugie w całym sezonie licząc wszystkie rozgrywki Perugia przegrała tylko raz u siebie, a po trzecie Lanza wyżej niż Zaytsev??hehe
To było moje przemyślenie dotyczące meczu. Urwanie seta przez Trentino będzie już sporą sensacją. A stawianie pieniędzy w tym sezonie na Trentino mogę porównać do podpalenia własnie tych pieniędzy, czyli wyrzucenie w błoto.Czy ja gdzieś pisze, że to pewny typ? Jest mowa tylko o przeszacowanym kursie, bo na taki zespół z takimi zawodnikami, nie wystawia się kursy ponad 5.
Wnieś coś merytorycznego, jakieś przemyślenia odnośnie meczu. A nie tylko na obśmiewanie Cię stać. Nie masz nic do powiedzenia, to po co się odzywasz?
Było 3:0 i w każdym secie styk na przewagi, nie Lanza lepszy od Zaytseva, ale i Filippo i Kovacevic są klasę lepsi od Bergera.
http://www.legavolley.it/TabellinoGara.asp?IdGara=30865Podesłałby ktoś link do wczorajszego spotkania Modena - Lube Civitanova?