jaki ov ? ogoolnie powiedziane ????
Gdzie masz tak słaby kurs na taką linie? Na Unibecie mam 1,71 na over 181,5 i to gram. Gram tez over 4,5 po kursie 2,95. Perugia w mega gazie, Atan i Zajcew potrafią dojśc rywala w momencie albo uciec w momencie na kilka pkt. Atak lekko dla Perugii, przyjęcie Lube, środek równowaga, rozegranie raczej też. Oczywiście atut własnego parkietu daje handicap Perugii. Lube tez zepnie tyłki, wczoraj pokonali spory kryzys i walka będzie ostra. Są jednak ekipą bardziej doświadczona i zbilansowaną chociaż forma ostatnio troche niewiadomą. Na takie mecze jednak daje sie 100%. Będzie piekna walka na zagrywki gdzie Lube sobie lepiej poradzi z przyjęciem ale z kolei Perugia ma kim wygrywac piłki ze słabszego rozegrania więc wszystko sie równoważy. Licze na długi spektakl.182.5 po kursie 1.66 to żyła żłota.
Do tego meczu dodam dodatkową analizę i screen, także będzie się można o to oprzeć
I to chyba zaważyło na mojej wtopie 2 punktów... ????Niezły mecz jak przystało na finał, ale moim zdaniem sędzia się pospieszył odgwizdujac boisko przy meczowej
Dla mnie pewniejsze iść na punkty powyzej 184.5 1.84 ifortunaVibo Valentia - Revivre Milano 2 @ 1.60 Fortuna
Spotkanie jednej z najsłabszej ekip najlepszej ligi świata, czyli włoskiej z mocno obsadzonym w środku stawki Milano. Skład, który zebrała Valentia na ten sezon, jest co najmniej słaby. Do tego ich najlepszy zawodnik, przyjmujący Oleg Antonov, wyjechał aby wesprzeć kontuzjowany zespół Ziraatu Bankasi. Mówiąc któtko Castellana i Sora to jedyne zespoły, z którymi może walczyć Vibo Valentia.
Po drugiej stronie siatki solidna ekipa z Milanu prowadzona przez genialnego Andree Gianiego. O jego kunszcie trenerskim można pisać wiele. Ale wystarczy przypomnieć jego ostanie medale na mistrzostwach z reprezentacjami Niemiec, a wcześniej Słowenii. Czyli umówmy, nie z żadnymi europejskimi potęgami. Potrafi zmotywować jak mało kto. Zebrał bardzo ciekawy skład, ponieważ wielu zawodników, aż pali się żeby trenować pod jego wodzą.
Cebulj, Piano, Abdel-Aziz, Schoot to siatkarze o umiejętnościach, których trudno szukać po drugiej stronie siatki.
17 punktów różnicy dzieli oba zespoły, 5 zwycięstw więcej mają zawodnicy z Milano. Mają o co walczyć, walka o top 10 i play offy jest pasjonująca, a zespoły w dolnych okolicach ósemki dzielą niewielkie różnice punktowe.
Vibo Valentia natomiast pogodzone z walką w play outach. Dla nich ma już nadziei, żeby kogokolwiek przeskoczyć, różnice punktowe zbyt wielkie.
I skład i motywacja i forma po stronie Milano. Niech grają.
Raczej nie będzie Nimira.Milano ekipa solidna, wyrównany skład i spokojnie stać ich dzisiaj na wyrwanie minimum seta.
1.57 w becie, więc po co pchać się do tego krzaka.Perugia-Valentia 3-0 @ 1,41 Unibet
Nie kazdy ma beta,podal dobre typy a wybor buka to kazdego indywidualna sprawaRaczej nie będzie Nimira.
1.57 w becie, więc po co pchać się do tego krzaka.
wg mnie warto wejsc w Lube po kursie 2.5 na win.. onmi muszą gonic perugie i dzis wszystko zrobią by wygrać.Perugia @ 1,52 Unibet
To juz czwarte starcie gigantów serie A w tym sezonie. Do tej pory 2-1 dla Perugii, która jest ciągle w wielkiej formie. Ostatnio spotkali sie 2tyg temu w finale pucharu i tam Perugia bo oklepie w pirwszym secie i przegrywaniu już trzema pkt w drugim jednak pewnie wygrała ten mecz. Co by nie powiedziec ich siła ataku jest obecnie ogromna. Nie ma co porównywac zestawień bo było to juz robione wielokrotnie. Mozna powtarzac, ze atak dla nich, przyjecie dla Lube, rozegranie remis- większa reguralność i lepsza zagrywka Christensona jednak chyba wiekszy talent i mozliwość niekonwencjonalnych rozwiązań u DeCecco. Przy takiej potędze ofensywnej w postaci Atana, Russela i Zajcewa, nie trzeba miec idealnego przyjęcia. Lube jest niereguralne w tym sezonie. potrafili przegrac chociazby z Castellaną i męczyc sie w kilku iych spotkaniach ze słabymi rywalami.Perugia wygrywa suwerennie 90% swoich spotkań, publika tez dzisiaj pomoże i ten mam nadzieje wygrany mecz zapewni im juz na 99% pierwsze miejsce na koniec sezonu zasadniczego. Zasługuja na to bo do tej pory grają swietnie i nikogo nie lekceważą.
A Perugia nie zrobi wszystkiego, żeby wygrać? Uzasadnienie kosmicznie dobre.wg mnie warto wejsc w Lube po kursie 2.5 na win.. onmi muszą gonic perugie i dzis wszystko zrobią by wygrać.