undertaker_tsw
Użytkownik
Do usuniecia
z tego co wiem to Modena dzis strasznie osłabiona, Sabbi (15 games and 199 points), Earvin Ngapeth (19 games and 338 points) and most likely also Urnaut (19 games and 243 points)Na dzisiaj dubel
Modena- Trentino over 180,5 @ 1,68 Unibet
Piacenza -1,5 @ 1,2 Unibet
AKO 2
Miałem nie prędko ruszać Trento albo Modene ale skoro grają ze sobą? Powinno być ciekawie i śmiesznie. Drużyny z podobnym potencjałem, troche wieksa siłe ognia ma Modena. Trento gra bardziej cwaniacko, obijają blok, wpychaja piłki gdzieś pod łokcie, to ich styl. Spotkania miedzy tymi ekipami rzadko w ostatnim czasie kończą sie szybko. W grudniu było 3-2 dla Trentino. Dzisiaj może sie wszystko wydarzyc. Od 0-2 do 3-2 dla każdej ze stron. Tydzien temu Trentino rozbiło Piacenze a w tygodniu widzieliśmy co sie wyrabiało przeciwko Zaksie. Modena z kolei wyciągneła z 0-2 na 3-2 z Valentią przegrywając w te breaku 6-9. Widzimy jakie huśtawki te ekipy potrafia urządzać, nie wierze, ze skonczy sie 3-0 albo jakoś niskopunktowo przy 3-1.
Drugi mecz raczej pewniak, nie ma sie co rozpisywać.
skąd info?z tego co wiem to Modena dzis strasznie osłabiona, Sabbi (15 games and 199 points), Earvin Ngapeth (19 games and 338 points) and most likely also Urnaut (19 games and 243 points)
mozna isc na Trentino kurs 2.50 i kursy lecą
Wypowiedź trenera przedmeczowa:skąd info?
I jakim składem wyszła Modena?Kursy na Trento i Modene juz równe, śmierdzi ten mecz na kilometr. Juz ani over nie jest tak opłacalny a sam win tym bardziej. Poczekam sobie na początek, zobacze kto gra i wtedy coś sie wymysli. Póki co odpuściłem i gram dubelka
Ravenna -1,5 @ 1,8 Unibet
Latina- Monza over 3,5 @ 1,4 Unibet
Ravenna gra na wyjezdzie z Valentia, kóra spokojnie powinna skonczyc lige na trzecim miejscu od konca. ugrali 2 sety tydz temu z Modeną ale wiemy z jak osłabioną Modeną. valentia ma potencjał ale grają zdecydowanie poniżej swoich możliwości i tylko pokazują czasem jakies dobre momenty. Ravenna jest w formie i zobaczymy jak długo to potrwa. Ważne spotkanie bo jest ciasno od szóstego miejsca w dół i kazde 3pkt są na wage złota. Milano dzisiaj gra z Padową wiec jest szansa albo wskoczyc wyzej w tabeli albo uciec na większy dystans od Padovy,
W drugim meczu ciezko mi sobie wyobrazic jakieś 3-0. Obie ekipy mają tyle samo pkt i bezpieczne pozycje w tabeli. Personalnie też w miare zbliżone. Forma tak samo podobna ( troszke lepiej prezentuje sie Monza).
MOSSA DE REZENDE BRUNOI jakim składem wyszła Modena?
Dla Perugii to mecz o pietruszke w dodatku we srode maja kolejne prestizowe starcie z Lube o pierwsze miejsce w LM. To samo Lube, graja na trudnym terenie w Piacenzy i raczej juz drugie miejsce mają na 90%. Kurs marniutki wiec wole isc w gospodarzy.Jakieś typki na dzisiaj ?
Ja myślałam nad programie Lube , Ravenna i Perugia win , taki triple z fajnym AKO: 2.99
Co myślicie ?
Tylko trochę ta Perugia mi sie nie podoba , nie wygrali z Modena od 2014 roku , czy aż tak im ten przeciwnik nie leży ? Moze jakieś przełamanie w dniu dzisijadzyn ? Wkoncu Modena w słabszej formie ostatnio. Liczę na wasza pomoc