>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Własna Progresja na kurs 4

C 0

ceber84

Użytkownik
Twoje rozliczenia sa błędne według mnie. Wystawiasz 5 meczy na raz, pożniej piszesz ze w trzecim strzale trafiłeś i rozliczasz +25j.
1. 6:00 Sapporo- Yokohama (Japonia) 2. 8:00 Kofu- Nintendo (Japonia) 3. 9:00 Yamaga- Kanzawa (Japonia) 4. 11:00 Tokushima- Gifu 2 (Japonia) 5. 12:00 Oita- Nagasaki (Japonia)
Ale przy 5 meczach stawiasz 82j razem, prz trzecim strzale stawiasz 15jx@4= 60j -82j= -22j do tyłu

F 0

footballfan88

Użytkownik
na początku wysylalem po kilka meczy naraz
ale z czasem doszedłem do wniosku ze po 1 jest lepiej.
5meczy naraz..... no tak dobre spostrzezenie
przecież to oczywiste ze gramy tylko po 1 meczu
wiec obliczenia sie zgadzaja

_hank_ 1,1K

_hank_

Użytkownik
Tak z ciekawości to Ty patrzysz w ogole na te mecze i jak się kursy kształtują czy strzelasz potem patrzysz że gol w 3x minucie i sukces ?
Bramka padła w 36:11 i patrzac na kursy przedmeczowe i obecnie stojące mocno wątpliwe jest by 4 pojawiło się przed 36 min

_hank_ 1,1K

_hank_

Użytkownik
tak patrze na kurs.
Kolego bramka padla tez w 45min
bylo 2:0 do x
Dobra najpierw myslalem że ten temat to zamierzony zart, potem kolejno okazał się kpina, kpina do kwadratu a teraz brak mi juz okrelen ????

Straszak ma racje, nie ma sensu podbijac tematu. Wygraj te jednostki i wio do domu.

F 0

footballfan88

Użytkownik
no tak taki zart ze od poczatku zalozenia jest 541 j
na + bez zadnej wtopy ????
To co teraz moze zacznijmy myslec dlaczego taka czcionka podaje mecze?
Kolego Hank moze zajmij sie swoim zyciem i jak Cie tak razi ten temat to po co tu piszesz?

X 49

xxxx1234

Użytkownik
no tak taki zart ze od poczatku zalozenia jest 541 j
na + bez zadnej wtopy ????
To co teraz moze zacznijmy myslec dlaczego taka czcionka podaje mecze?
Kolego Hank moze zajmij sie swoim zyciem i jak Cie tak razi ten temat to po co tu piszesz?

541 j wirtualnych i &quot;uznaje to za strzał celny&quot; to jest właśnie ten żart o którym pisał Hank ????

firel 142

firel

Użytkownik
Dokładnie. Uznaje ze weszło to co mu się podoba a grając prawdziwa kasa łatwo by wtopil. Wirtualna łatwo manipulować &quot;a napisze ze weszło bo wpadło mniej więcej kolo 36&quot;... Ten temat to jakaś kpina z każdego użytkownika.

X 49

xxxx1234

Użytkownik
Co miałem napisać gratuluje? Sory ale nie ma czego. Zagraj za prawdziwą kasę i zobaczymy czy Ci się będzie tak łatwo strzelać przy 7-8 progu.

Do góry Bottom