>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Własna Progresja na kurs 4

S 440

straszaksam

Użytkownik
662 jednostki, to nie jest duża kwota? ????
chyba jak się ją na sucho podaje, bo grając za realne pieniądze, to tak jak Krzynowek napisał, wątpię żeby Ci się tak uśmiechało przy końcowych progach, stawiać dużą kasę na &quot;strzał&quot;.

jacuskrzynowek 90

jacuskrzynowek

Użytkownik
Nie, jednak stwierdzam, ze tak czy siak jest to pozbawione sensu. Granie progresji( a i ogolne granie) na takie rzeczy jak gol w 7 minut czy parzyste/nieparzyste itp. jest rowne rzutowi moneta lub graniem w ruletke na czarne/czerwone. Czysty przypadek = czysty hazard, a mozna grac i zarabiac na bukmacherce nie popadajac w hazard. Co wiecej, powinno sie tak grac, a jesli tego sie nie robi, to lepiej sobie darowac gre i zaoszczedzic sobie straconych pieniedzy.

F 0

footballfan88

Użytkownik
Widzisz Jacku jest taka sprawa ze ten system a gra w ruletke to porównanie
slonia do mrowki
poniewaz w ruletce to Ty grasz z maszyna ktorej ruchu nie da sie tak do konca przewidziec
ona ma zawsze wladze nad Toba.
w przypadku zakładów bukmacherskich ta zaleznosc wyglada inaczej
poniewaz Ty masz wybor ktory mecz wybierasz
jest wielu ludzi ktorzy maja przerozne sposoby analizowania meczy
poczawszy od formy zawodnikow poprzez rzuty rozne itp..
Kazdy kto ma wlasne rozkminy doświadczenia zwiazane z tworzeniem
wlasnych systemow wie ze jest duzo opini duzo krytyki i wielu ludzi probojacych wmowic to ze jednak musisz zaprzestac tego dzialania. Idac tym tokiem myslenia
lepiej jest odpalic tv otworzyc piwo i nie ryzykowac bo mozesz przegrac.
Panie i Panowie
KTO NIE RYZYKUJE TEN SZAMPANA NIE PIJE !!!!!!!!!!!!!!
Pozdrawiam ????

gajin 150

gajin

Użytkownik
Dajcie mu spokój już.
Jak nie dostanie żadnej reputacji przez tydzień i nikt nie będzie się udzielać, to sam przestanie pisać (jak wielu innych przed nim, szukających poklasku).
Howgh.

jacuskrzynowek 90

jacuskrzynowek

Użytkownik
Dobrze mowisz wiec ostatni post ode mnie, bo gosc albo trolluje a ja go karmie albo jest po prostu... glupi. ^^
1. ProbUje nie prrobOje, drugi.raz juz tak napisales, a mnie takie bledy raza w oczy.
2. O czym ty wgl mowisz? XDDD TO CO GRASZ MOZNA W 100% porownac do ruletki. Nie masz zadnego wplywu na to czy typ wejdzie TAK SAMO jak w ruletce. Zadnej analizy tu nie ma, a kazdy czlowiek, ktory naprawde analizuje mecze mysli sobie w tej chwili.&quot;co za kretyn&quot;
To tyle ode mnie, a teraz powroc do.jalowosci i przegraj swoje pieniadze, o ile zaczniesz nimi grac. Oczywiscie pochwal sie jak.juz.to zrobisz ;]

Do góry Bottom