>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Własna Progresja na kurs 4

yamakasi 175

yamakasi

Użytkownik
no wiec tak drodzy forumowicze bramka padla dla Ekwadoru w 35min gdzie kurs byl pomiedzy 3,75 a 4
wiec uznaje to za strzal celny
234 jednostki na +
Kolega uznal to za celny strzal bo juz mu sie goraco zrobilo bo zostaly 4 strzaly. A po meczu Wenezueli juz tylko 3 strzaly ...
Dla mnie to zaden system tylko granie w ciemno i liczenie albo sie uda albo sie wyzeruje.

gajin 150

gajin

Użytkownik
jak juz mówiłem na samym poczatku.
nikogo nie namawiam do grania bo
podaje to z czystej satysfakcji i pasji
????
Wybacz konstruktywną krytykę, ale żeby ten &quot;test&quot; miał sens i był wiarygodny, to musisz podać w której minucie stawiasz, po jakim kursie dokładnie (a nie &quot;kurs byl pomiedzy 3,75 a 4&quot;).

Bo takie &quot;testy&quot; &quot;z czystej satysfakcji i pasji&quot; to możesz sobie w domu na kartce zapisywać.

Jeśli chcesz to ciągnąć jak dotychczas, to nie spodziewaj się żadnego zainteresowania swoimi &quot;typami&quot;, a spodziewaj się (zasłużonej) krytyki.
Pozdro

F 0

footballfan88

Użytkownik
Kolego od samego poczatku byla mowa o tym ze kurs jest okolo 4
a w przypadku tego meczu kurs 4 byl juz w 35min i zalezy kto jak &quot;zlapal&quot; ten kurs.
rowniez Nikogo nie namawiam do grania
a z mojej strony powiem Ci ze zamiast skupiac sie na krytykowaniu innych sam skup sie na sobie i tworzeniu wlasnych systemow.
Pozdrawiam ????

X 49

xxxx1234

Użytkownik
no wiec tak drodzy forumowicze bramka padla dla Ekwadoru w 35min gdzie kurs byl pomiedzy 3,75 a 4
wiec uznaje to za strzal celny
234 jednostki na +
Śledzę Twój temat i jestem pod wrażeniem, że tak długo nie wyzerowałeś konta, ale jak się teraz okazuje nie grasz za realną kasę zazwyczaj się, nie przyczepiam takich rzeczy ale trochę nie na miejscu jest to, że na początku tematu o tym nie poinformowałeś. Karmisz tutaj ludzi swoimi typami, a później zupełnie przypadkiem okazuje się, że sam tego nie obstawiasz jak dla mnie za coś takiego powinieneś dostać bana. Ciekawi mnie w jaki sposób dobierasz mecze? Bo to przecież jest czysta loteria i można zagrać pierwszy lepszy mecz z brzegu.
Panowie Straszak, Firel i Yamakasi tak samo jak ja grają systemem Hanka gol do xx minuty i wiedzą co piszą rozegrałem tym systemem 1000 może 2000 meczy i nie potrafię skojarzyć meczy w których bramka padała w zaproponowanym przez Ciebie przedziale czasowym o wiele lepszym rozwiązaniem jest granie na gola do 10 minuty (jak już ktoś wcześniej pisał) kurs w przedziale 4,50-5,00 i naprawdę wbrew pozorom tych bramek do 10 minuty wpada dużo.

_hank_ 1,1K

_hank_

Użytkownik
Dajcie spokój przecieżto klaun.
&quot;Kurs był pomiędzy 3.75 a 4 wiec siedzi.&quot;
&quot;kurs 4 był w 35 min&quot;
bramka padła 34:04 a on nie dosc ze rolicza + to jeszcze z kursem 4 ^^
Oczywiście można by tutaj opisać dlaczego to nie ma sensu. Udowodnić że szanse na bankruta przy nowej progresji to za każdym podejściem to ok 10% ale co to zmieni. Są ludzie którym tłumaczenie nie ma sensu bo zyją w swojej rzeczywistości i żadne naukowe &quot;brednie&quot; tego nie zmienią ;)
Takie &quot;testy&quot; dla satysfakcji podawaj w dziale z kuponami a nie tutaj bo ani to system ani test...

jacuskrzynowek 90

jacuskrzynowek

Użytkownik
Mam mieszane uczucia co do tego twojego &quot;systemu&quot;. Niby glupie jest to co grasz i zaslugujesz na krytyke(samo to jak grasz, nie co grasz powinno byc mocno krytykowane) ale widze w tym jakis tam potencjal.
Oczywiscie od poczatku zle sie do tego zabierasz. Jest kilka ogromnych bledow, ktore popelniasz i juz ci je wymieniam.
1. Dlaczego grac kurs 4 okolo 38 minuty? Dajesz sobie 7 minut na strzelenie bramki.
Lepiej grac po kursie 3-3.25, a NAWET 3.75(tak, przed chwila widzialem taki kurs) w 30 MINUCIE !
2. Zwieksz ilosc progow. Progresja wymaga tych progow jak najwieksza ilosc. 10 nie ma szans na dluzsza mete, a grajac takie kursy i chcac zarabiac minimum mozesz grac spokojnie 5-6 progow wiecej.
3. Dlaczego wybierasz randomowe mecze przed rozpoczeciem? Nie mowie zebys ogladal kazdy jeden mecz, ktory chcesz zagrac, ale wystarczy wejsc na stronie buka np. bet365 i zobaczyc sobie statystyki tj. liczba strzalow/roznych/atakow i na podstawie tego(im wiecej tym lepiej) grac dany mecz.
4. Nie grasz tych typow. Jakbys gral za prawddziwe pieniazki i byl przy progu 7. czy 8. to nie wiem czy bys tak z usmiechem na ustach stawial 200 czy 300zl na przypadkowy &quot;strzal&quot;.
To tyle ode mnie. Sam sprobuje to pograc na sucho oczywiscie i zobacze dokad dojde. Podziele sie wynikiem i moze podejme taka gre chociaz jak.kazda progresja tak i ta na 99% nie &quot;przezyje&quot; proby.
Edit, PS: Jak ludzie cie krytykuja, ale jest to krytyka konstruktywna to posluchaj sie czasem zamiaast udawac(a moze i nie udawac) niedorozwoja czy 10 latka ???? No chyba, ze masz 16,17 lat - to by wiele wyjasnialo

F 0

footballfan88

Użytkownik
Nikogo nie namawiam do grania tego.
Podaje to z czystej satysfakcji i pasji
Powodzenia

na samym poczatku padly takie slowa.
chciałem sie sprawdzic i pokazac ze swojej strony swoj system.Nikogo nie narazilem na zadne straty finansowe.
Nie oczekuje od nikogo klepania po plecach
Jestem na forum od niedawna i dla mnie
to czysta satysfakcja ze potrafilem pokazac swoje możliwości.
Mam nadzieje ze dalej bede mogl dzialac i ze uda mi sie dojsc przynajmniej do zwrotu pelnego kapitalu
czyli 662 jednostki.
Sa takie osoby ktore oburzaja sie lub proboja mi cos wmowic ( dlaczego,jak to, to czysta loteria itp)
Mam wlasne przemyslenia i przede wszystkim doswiadczenie zwiazane z tym systemem.
Pozdrawiam

a tak apropo Juventud strzelil bramke w 39min
2strzal
254jednostki + 20 =274j na + ????

F 0

footballfan88

Użytkownik
Panowie 662 jednostki na inwestycje to nie jest jakas straszna suma nie przesadzajmy.
a tak apropo to za niektore uwagi dziekuje bo bede sie staral udoskonalac ten system.
probowalem wyliczyc na wiecej niz 10 progow
ale to jest straszna misja jak dla mnie na ta chwile

jacuskrzynowek 90

jacuskrzynowek

Użytkownik
Nikogo nie namawiam do grania tego.
Podaje to z czystej satysfakcji i pasji
Powodzenia

na samym poczatku padly takie slowa.
chciałem sie sprawdzic i pokazac ze swojej strony swoj system.Nikogo nie narazilem na zadne straty finansowe.
Nie oczekuje od nikogo klepania po plecach
Jestem na forum od niedawna i dla mnie
to czysta satysfakcja ze potrafilem pokazac swoje możliwości.
Mam nadzieje ze dalej bede mogl dzialac i ze uda mi sie dojsc przynajmniej do zwrotu pelnego kapitalu
czyli 662 jednostki.
Sa takie osoby ktore oburzaja sie lub proboja mi cos wmowic ( dlaczego,jak to, to czysta loteria itp)
Mam wlasne przemyslenia i przede wszystkim doswiadczenie zwiazane z tym systemem.
Pozdrawiam

a tak apropo Juventud strzelil bramke w 39min
2strzal
254jednostki + 20 =274j na + ????
I zaprzeczasz sobie tez... ^^ &quot;mam doswiadczenie zwiazane z tym systemem&quot; , ale &quot;chcialem sie sprawdzic&quot; i &quot;dlatego nie gram za pieniadze&quot; . Te ostatnie dodane ode mnie ;) a tak btw. czemu caly czas pokazuje ze masz 0 postow?

Do góry Bottom