F
0
footballfan88
Użytkownik
Strzal nr 6
23:00 Ekwador- Honduras
23:00 Ekwador- Honduras
jesteś jak religia, wierzysz w to co wygodneno wiec tak drodzy forumowicze bramka padla dla Ekwadoru w 35min gdzie kurs byl pomiedzy 3,75 a 4
wiec uznaje to za strzal celny
234 jednostki na +
Kolega uznal to za celny strzal bo juz mu sie goraco zrobilo bo zostaly 4 strzaly. A po meczu Wenezueli juz tylko 3 strzaly ...no wiec tak drodzy forumowicze bramka padla dla Ekwadoru w 35min gdzie kurs byl pomiedzy 3,75 a 4
234 jednostki na +
Wybacz konstruktywną krytykę, ale żeby ten "test" miał sens i był wiarygodny, to musisz podać w której minucie stawiasz, po jakim kursie dokładnie (a nie "kurs byl pomiedzy 3,75 a 4".jak juz mówiłem na samym poczatku.
nikogo nie namawiam do grania bo
podaje to z czystej satysfakcji i pasji
????
Śledzę Twój temat i jestem pod wrażeniem, że tak długo nie wyzerowałeś konta, ale jak się teraz okazuje nie grasz za realną kasę zazwyczaj się, nie przyczepiam takich rzeczy ale trochę nie na miejscu jest to, że na początku tematu o tym nie poinformowałeś. Karmisz tutaj ludzi swoimi typami, a później zupełnie przypadkiem okazuje się, że sam tego nie obstawiasz jak dla mnie za coś takiego powinieneś dostać bana. Ciekawi mnie w jaki sposób dobierasz mecze? Bo to przecież jest czysta loteria i można zagrać pierwszy lepszy mecz z brzegu.no wiec tak drodzy forumowicze bramka padla dla Ekwadoru w 35min gdzie kurs byl pomiedzy 3,75 a 4
234 jednostki na +
I zaprzeczasz sobie tez... ^^ "mam doswiadczenie zwiazane z tym systemem" , ale "chcialem sie sprawdzic" i "dlatego nie gram za pieniadze" . Te ostatnie dodane ode mnie a tak btw. czemu caly czas pokazuje ze masz 0 postow?Nikogo nie namawiam do grania tego.
Podaje to z czystej satysfakcji i pasji
Powodzenia
na samym poczatku padly takie slowa.
chciałem sie sprawdzic i pokazac ze swojej strony swoj system.Nikogo nie narazilem na zadne straty finansowe.
Nie oczekuje od nikogo klepania po plecach
Jestem na forum od niedawna i dla mnie
to czysta satysfakcja ze potrafilem pokazac swoje możliwości.
Mam nadzieje ze dalej bede mogl dzialac i ze uda mi sie dojsc przynajmniej do zwrotu pelnego kapitalu
czyli 662 jednostki.
Sa takie osoby ktore oburzaja sie lub proboja mi cos wmowic ( dlaczego,jak to, to czysta loteria itp)
Mam wlasne przemyslenia i przede wszystkim doswiadczenie zwiazane z tym systemem.
Pozdrawiam
a tak apropo Juventud strzelil bramke w 39min
2strzal
254jednostki + 20 =274j na + ????