Jestem po rozmowach z unibetem, marathonem i b365.
Z unibetem rozmawialem przez czata. Nie udostepnia mi zadnych danych dopoki zgodze sie na zlozenie przez nich sprawe na Policji. Innej opcji nie mam, mam 2 dni na podjecie decyzji, jak nie to sami zajma sie ta sprawa, a co za tym idzie zglosza sprawe na Policje - czyli jednym slowem gowno sie dowiedzialem
W marathonie rozmawialem rowniez przez czata - u nich sprawa caly czas trwa i poki co zadnych informacji mi nie podadza i nie wiem czy anulowali mi zaklady zagrane czy nie...
Najwiekszy cyrk z b365, dzwonili do mnie, rozmowa telefoniczna, twierdza, ze NIKT inny sie nie logowal z mojego konta i ze zaklad zawarlem JA - brak slow
Co do sumy 3000 dolarow zawartej tlumacza sie, ze to zalezalo tylko i wylacznie od tradera i on przyjal zaklad i jest aktualny i nie ma dalszej dyskusji
Chodzi o zaklad: Pereira/Silva - Bruce/Chan -
badminton , rozpoczecie zakladu godzina 18 i byl grany przy stanie 20-13 na nie faworytow po kursie 26 za 3000 dolarow na seta.
Sprawdzilem limity na ta sama dyscypline i na ten sam kurs przy 20-13 i limit wygranej byl 335 dolarow po kursie 10
Dodam, ze podobne maxy byly na wygrana setowa i meczowa po wysokich kursach
Rozmowa zakonczyla sie tak, ze dali mi do zrozumienia, ze sprawa jest zakonczona i jak chce to moga mi odblokowac konto i wyplacic reszte co zostala wygrana z zakladow, ktore byly wczesniej zawarte...
Nie mam pojecia co o tym myslec - nie dostalem zadnej konkretnej odpowiedzi, wg nich ja to zagralem i sprawa jest zamknieta
Nie mam pojecia co dalej robic - dalsza rozmowa na czacie bedzie zapewne taka, ze bylem "pijany" i sam pogralem powyzsze zdarzenie
Czekam za odpowiedzia od reszty bukmacherow, rozmawialem z ekipa na expekcie i weryfikuja zaklady dlugoterminowe typu zwyciezca Ligi Mistrzow itp i licze na zwrot (choc suma znikoma)
Dodatkowo mam znajomego w b win. Sami od siebie malo pomoga, ale kolega pracuje w dziale bezpieczenstwa i obiecal, ze poda wszystkie dane jakie moze zalatwic
Zobaczymy co dalej
Jednym slowem sprawa smierdzaca, najbardziej zawiodl mnie b365 piszasz, ze to ja zagralem i nie dajac zadnych konkretnych argumentow czemu tyle przyjeli.
ZENADA!