Kilka lat temu @DJSosna bezpowrotnie stracił tak kilka tysięcy € - "dzięki" Rumunom, jak z info otrzymanego po śledztwie od buka, ten IP włamywacza zaświadczał...Zgadza sie, ale latwo nie bedzie znalezc ta osobe, ale mam nadzieje, ze sie uda i wspolnymi silami dojdziemy do tego.
wiesz moze gdzie to szukac?Ale tu na FB całkiem niedawno pojawiały się wpisy także od innych użytkowników, z opisem identycznych sytuacji włamań i wyczyszczenia konta, grą na zdarzenia z bardzo wysokimi kursami.
Mialem kiedys taka sama sytuacje. Radze Ci sprawdzic kompa jesli chodzi o roznego rodzaju spyware/trojany/keyloggery itd. Najlepiej sformatuj.
Jakis czas temu mi najpierw ktos sie wlamal na mb i wyciagnal kase a potem jak juz sie uporalem z tym problemem wlazl na konto bet365 i postawil cala kase na kupon (co ciekawe tez snookerowy) ktory oczywiscie okazal sie przegrany.
Ja rozmawialem telefonicznie z ludzmi z bet365 w tej sprawie i niczego sie nie da wskurac oni mi nawet nie chcieli podac ip z ktorego nastapilo logowanie.
Nie ma takiej możliwości, myślisz że buk od tak w kilka godzin wypłaci takie sumy ? jeśli gość zagrał za 3k dolców po jakimś bardzo wysokim kursie to wygrana wynosiła by kilkadziesiąt tysięcy dolarów, a takich pieniędzy w życiu by oszust nie zdążył w żaden sposób wypłacić, no bo niby jak ? właściciel konta w końcu by się skapował że ktoś mu się na konto włamał, nie ma szans żeby to wcześniej wypłacił, tym bardziej że przy takich kwotach od razu zaczęły by się kombinacje w postaci dodatkowych weryfikacji etc.A co do intencji włamywacza: wg mnie to nie żadna bezmyślna bezcelowość zrobienia jedynie komuś na tzw. pióro, a raczej liczenie na fuks z trafieniem takiego zdarzenia, co w konsekwencji musi przekładać się także i na posiadanie technicznej możliwości wypłacenia wtedy tej bardzo wysokiej wygranej.
.
O tym, że jednak coś dla nas zupełnie nieoczekiwanego i nieprawdopodobnego jest jednak w pełni możliwe, zwykle przekonujemy się po fakcie, mając już rękę w nocniku...Nie ma takiej możliwości
kiedyś w podobnym wątku ktoś pisał dlaczego jest takie a nie inne obstawianie - po włamaniuI jaki cel mieli jak wyplacic nie mogli? Nie rozumiem tego kompletnie
ale co ma limit do rzeczy? to "postaw max" w b365 jest kwotą, która stawiasz bez akceptacji tradera (natychmiastowo). można postawić większą kwotę i bet zostaje wysyłany do tradera (akceptują najczęściej po ok. 1 minucie od wysłania zakładu).Poki co cisza, poki co glownie zalezalo mi na tym by buki poblokowaly konta i zglosily do dzialu bezpieczenstwa
Zaraz wbijam na czat b365 i marathonu
Ktos ma pomysl jak do nich podbic z tym zakladem za 3000 dolarow na kurs 26?
Dla mnie to nie realne by tyle przyjeli, cos tu nie gra
Chcialbym to jakos zareklamowac, ale kompletnie nie mam pomyslu
Na b365 gram dlugo i nigdy nie mialem az tak duzego limitu na wygrana jednego betu.
Przykladowo dzis na meczu Radwanskiej na seta po kursie 15 byl limit duzoooo mniejszy niz ten na gema seriwsowego...