>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Volleyball Picks

volley_terror 665

volley_terror

Użytkownik
7) :siata:
Austria - Moldawia
TYP: Moldawia @1.88
Pinnacle 15j

Spotkanie w piatek o 17 w ramach eliminacji do ME.Dla mnie Moldawianie maja ciekawszy sklad.
Bahov chociazby ???? Austriacy zenada ich siatkowka na slabiutkim poziomie
Stawiam osobiscie na Moldawian.​

Otrzymane punkty reputacji: +3
saha2000 62

saha2000

Użytkownik
Kolego czy ty się znasz w ogóle na siatkówce? Obserwuję twój temat od jakiegoś czasu,wziąłem może z 4-5 typów i ani razu typ nie był trafiony !!! Dzisiaj znowu,Włoszki nie miały nic do powiedzenia w meczu z Holenderkami.Przemawia przeze mnie trochę frustracja nietrafionego typu ale naprawdę może analizuj dokładniej mecze albo odpuść.Pozdrawiam

Otrzymane punkty reputacji: +12
volley_terror 665

volley_terror

Użytkownik
Hahaha gosciu prosze wyjdz ???? Idz plakac gdzie indziej? Kto ci karze grac te typy?? Maj mam beznadziejny owszem ale gdzie byles jak wczesniej dobrze mi szlo??
I znam sie doskonale na siatkowce a takich znafcow i frustratow pozdrawiam srodkowym palcem.Pozdro

jestem pseudo znafca wiec kolejny pseudo typ:
:siata:
Kenia W - Kolumbia K
TYP: Kenia K +2.5seta @1.72
Bet365 15j

Kurs sobie spada ???? Kenia ma kilka zawodniczek grajacych w Europie ???? Powalcza z ekipa Kolumbii​

saha2000 62

saha2000

Użytkownik
Korzystałem z twoich typów bo słabo się znam na siatkówce,chyba w takim celu dodajesz swoje typy ? aby ktoś mógł skorzystać?
Zwróciłem ci uwagę na słabe typy ostatnio ale nigdzie cię nie obraziłem a ty wprost przeciwnie.Widzę że bardzo cię uraziłem ;]
W każdym razie życzę powodzenia w dalszym typowaniu i sorry za spam w wątku.Pozdrawiam

volley_terror 665

volley_terror

Użytkownik
3)
Liga Europejska M
Węgry - Dania
TYP: Dania
Kurs:1.85
bet-at-home 10j​

Spotkanie w ramach Ligi Europejskiej.Turniej na Węgrzech
We wcześniejszym turnieju na Ukrainie Duńczycy spokojnie ograli Węgrów 3:0.. Węgrzy u siebie wiadomo mocniejsi ale zagrają tutaj bez swojego podstawowego skrzydłowego Nemetha a to spora szansa.Wygrana przybliży Duńczyków do awansu do F4..Zaufam im i ich wygraną dzisiaj zagram ????
Pozdrawiam.​

Otrzymane punkty reputacji: +12
volley_terror 665

volley_terror

Użytkownik
volley_terror 665

volley_terror

Użytkownik
4)
Liga Światowa
Bułgaria - Serbia
TYP: Bułgaria
Kurs @2.23
Unibet 10j

Krótko i na temat ???? Serbowie zapewnili sobie już awans do turnieju finałowego LŚ.Mają dzisiaj dać odpocząć podstawowym zawodnikom. Bułgarzy liczyli na taki obrót sprawy gdyż wystawili wczoraj drugi garnitur z Brazylią i dzisiaj rzucają wszystkie siły żeby wygrać za 3pkt by dalej mieć szanse na awans.​

Otrzymane punkty reputacji: +4
volley_terror 665

volley_terror

Użytkownik
5)
Liga Światowa
Meksyk - Estonia
TYP:Estonia -1.5seta
Kurs:1.82
Unibet 15j

Estonia w starciu z Meksykiem organizatorem F4 III grupy Ligi Światowej chce zagrać w finale o awans do 2 grupy zespołów..Są w moich oczach przy Niemcach( grają w drugim półfinale) najmocniejszą ekipą..
Co pokazały wyniki 6 spotkań eliminacyjnych i oprócz wpadki w 1 kolejce 3:1 z Tunezja to ogrywali spokojnie 3:0 Czarnogóre Katar czy Wenezuele czy 3:2 Grecję i Tajwan.. Meksykanie słabo się spisywali 2wygrane (Katar 3:0 i Grecja 3:1) i 4 porażki ( 0:3 i 2:3 z Hiszpanią 2:3 z Austria i 0:3 z Niemcami)Estonia ma graczy grających w dobrych Europejskich zespołach jak Taht Kreek Venno czy Tobaal. U nich siatkówka szybko się rozwija i wg mnie pokonają dzisiaj Pewnie Meksyk w 3 góra 4 setach i awansują do finału ????​

Otrzymane punkty reputacji: +8
korver 128,1K

korver

Użytkownik
6)
Mistrzostwa Świata u21
Argentyna - Ukraina
Typ: Ukraina
Kurs: 2.60
Unibet 10j

Kurs zawyżony przecież Ukraińcy grający nawet dorosłej kadrze pokażą Argentynie gdzie ich miejsce.
Kogo masz na myśli? Plotnytskyi tylko przychodzi mi na myśl, a to i tak tylko w tym sezonie, gdzie mocno przewietrzona została kadra Ukrainy. Argentyna dobrze się pokazała w sparingach, dodatkowo to w-ce mistrz świata z kadetów, gdzie mieli na wyciągnięcie ręki złoty medal w finale z Polską. Ukraina super wystrzeliła z formą na ME juniorów rok temu, dzięki zagrywce wspomnianego Plotnytskyiego. Na długo w pamięci pozostanie 1/2 finału z Włochami gdzie, Makarony miały 2-1 oraz 22-19, wszedł Oleh na zagrywce i pozamiatał. Następnie TB i 13-9 dla Włochów i znów Plotnytskyi na zagrywkę i nagle 13-15! ale niestety wydaje mi się, że w takiej grupie śmierci nie poszaleją.

Mimo wszystko powodzenia życzę.

volley_terror 665

volley_terror

Użytkownik
Kover jak w wielu innych przypadkach miałeś znowu rację ????
Szkoda że pudło
4) Liga Światowa
Bułgaria - Serbia
TYP: Bułgaria ✅
Kurs @2.23
Unibet 10j
5) Liga Światowa
Meksyk - Estonia
TYP:Estonia -1.5seta ✅
Kurs:1.82
Unibet 15j
6) Mistrzostwa Świata u21
Argentyna - Ukraina
Typ: Ukraina ⛔
Kurs: 2.60
Unibet 10j
Ilość podany typów: 6
Trafione typy: 5
Nietrafione typy: 1
Zwroty: 0

Stawka: 65j
Zwrot: 115,91j (po odliczeniu z kazdego typu haracz dla panstwa)
Zysk/strata: +50,91j
Stan Konta: 150,91j
7)
Mistrzostwa Świata u21
Kanada - Maroko
TYP:Under 124,5pkt
Kurs:1.88
1xbet 10j
Wczoraj Polacy pokazali chłopakom z Maroka gdzie ich miejsce wygrane sety do 9,15 i 15 dały razem 114pkt.
Kanada pokonała wczoraj po ciężkim boju gospodarzy turnieju Czechów 3:2.Dzisiaj powinien być spokojny lajcik i wygranie pewnie 3:0 i i sety do 16 spokojnie do ogarniecia przez młodych Kanadyjczyków

Do góry Bottom