>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Volleyball Picks

volley_terror 665

volley_terror

Użytkownik
15) ⛔
16) ✅
17) ✅

Ilość podany typów: 17
Trafione typy: 12
Nietrafione typy: 5
Zwroty: 0

Stawka: 265j
Zwrot: 376,25j
Zysk/strata: +111,25j
Yield:41,98%

Stan konta: 211,25j

Otrzymane punkty reputacji: +8
volley_terror 665

volley_terror

Użytkownik
18) :siata:
Perugia - Lube Civitanova
TYP: Perugia @2.07✅
Pinnacle 10j
Dla mnie osobiście Perugia u siebie mocna.Lube ledwo wygrało u siebie ostatnio 3:2..Przegrywają 1:2 w serii do 3 wygranych i Lube ma nóż na gardle.Jak widzieliśmy w F4 LM słaba forma a Perugia wg mnie dzisiaj zapewni sobie awans ????

3:0✅✅✅

Otrzymane punkty reputacji: +1
volley_terror 665

volley_terror

Użytkownik
18)

19)

Ilość podany typów: 19
Trafione typy: 14
Stawka: 285j
Zwrot: 424,15j
Zysk/strata: +139,15j
Yield:48,83%

Otrzymane punkty reputacji: +27
volley_terror 665

volley_terror

Użytkownik
20) :siata:
Levski Sofia W - Maritsa Plovdiv W
TYP: Maritsa Plovdiv [email protected]✅
bwin 10j​
Trochę egzotyki. Liga Bułgarska pań faza finałowa gdzie Maritsa Plovdiv po dwóch wygranych meczach u siebie z Levski (3:1 i 3:2) dzisiaj zagra w hali rywalek o trzecie zwycięstwo które da dziewczyną z Plovdiv mistrzostwo.&quot;W
całym sezonie licząc ligę i play offy na 22 spotkania przegrały tylko raz (na początku sezonu u siebie właśnie z Levskim)Są w gazie lepsze kadrowo i dzisiaj wg mnie zapewnią sobie mistrzostwo Kraju ????
2:3✅✅

Otrzymane punkty reputacji: +15
volley_terror 665

volley_terror

Użytkownik
21) :siata:
Resovia Rzeszów - ZAKSA Kędzierzyn-Koźle
TYP: ZAKSA Kędzierzyn-Koźle @1.80
bet365 15j​
Trzecie spotkanie o Mistrzostwo Polski w PlusLidze.Zagra po dwóch wygranych u siebie przyjeżdża do hali na Podpromiu twierdzy Resovii gdzie Resovia gra lepiej.Jednak ZAKSA w gazie Resa bez formy..Przez kilka dni mało realne by się to zmieniło dlatego stawiam na ZAKSE ????
0:3✅✅

Otrzymane punkty reputacji: +8
volley_terror 665

volley_terror

Użytkownik

20)✅
21)✅

Ilość podany typów: 21
Trafione typy: 16

Stawka: 310j
Zwrot: 469,65j
Zysk/strata: +159,65j
Yield:51,50%

Stan konta: 259,65j

22):siata:
Paris Volley - Tours VB
TYP: Tours VB @1.72⛔
bet365 15j

Play Offy w LNV we Francji gdzie Tours po wygraniu pierwszego spotkania u Siebie 3:0 z Paris Volley zagra dziś w hali rywala.Tours w gazie do tego dość często wygrywa w Paryżu.Dzisiaj wg mnie będzie podobnie i już dziś Tours VB awansuje do finału

3:2⛔⛔

volley_terror 665

volley_terror

Użytkownik
23) :siata:
Venelles W - RC Cannes W
TYP: RC Cannes W -1.5seta @1.70✅
Karlovarsko - Ceske Budejovice
TYP: Ceske Budejovice @1.63✅
AKO: 2.92
WilliamHill 5j

Witajcie moi drodzy po wczorajszej wtopie która zatrzymała naszą dobrą passę dzisiaj decyduje się zagrać ze leciutką stawkę dubelek.W pierwszym spotkaniu mistrzynie Francji po wygraniu u siebie 3:1 dzisiaj chcą przypieczętować awans do finału.Powiedzmy sobie szczerze mimo nie tak mocnego składu jak jeszcze rok czy dwa lata temu Cannes to hegemon tej ligi i spokojnie dla mnie wygrają.Ogólnie w ostatnich 16 spotkaniach 16 wygranych Cannes (11razy 3:0 i 5 razy 3:1)
W drugim spotkaniu przenosimy się do Czech gdzie największy przegrany ligi ekipa Ceske Budejovice prowadzi w serii do 3wygranych 2:0 z Karlovarsko w batalii o brązowy medal.Nie załamali się wygrali dwa razy pewnie u siebie po 3:0 deklasując rywala..Na wyjedzie w tym sezonie wygrali juz 3:1 dzisiaj liczę na podobny wynik ????
Pozdrawiam
1:3 + 1:3✅✅✅✅

Otrzymane punkty reputacji: +7
volley_terror 665

volley_terror

Użytkownik
24):siata:

Montana - Dobrudzha
TYP: Montana @1.61⛔
bet365 15j

Półfinałowe zmagania w Bułgarii.Mistrz kraju Dobrudzha podejmie vice-mistrza ekipę Montana.Osobiście wygranie ligi przez Dobrudzha to mega sensacja..To czemu gram Montana? Bo składy w porównaniu do fazy o mistrza zostały zmienione na pewno na korzyść Montana.Bo Milusheva wspierają teraz Todor Todorov (środkowy) oraz przyjmujący Todor Aleksiew.To wzmacnia siłę ogniową.W fazie grupowej pokonali m.in Marek Union 3:0(wzmocnione Sokolovem) aDobrudzha przegrało 0:3 z Lukoil Neftohimik.Dla mnie win dzisiaj ekipy Montana.

1:3⛔⛔

volley_terror 665

volley_terror

Użytkownik
25):siata:
Nordmeccanica Piacenza - Imoco Volley Conegliano
TYP: Imoco Volley Conegliano @1.73⛔
Sportingbet 20j

Trzecie spotkanie pomiędzy tymi ekipami o mistrzostwo Włoch.
W serii do 3 wygranych prowadzi ekipa przyjezdnych już 2:0 wygrywając oba spotkania po 3:0. Dzisiaj w Piacenzie staje przed szansą zdobycia scudetto.
Patrząc statystycznie to w tym sezonie 4wygrane Imoco Volley Conegliano 12:1 w setach.Jak dla mnie patrząc na składy obecne wyniki i formę faworyt jest jeden to ekipa przyjezdnych które dzisiaj wygrają i zdobędą zasłużenie Scudetto!!Do boju Imoco Volley Conegliano!!!

1:3⛔⛔

26):siata:
Jedinstvo Stara Pazova (W) - OK Partizan Vizura (W)
TYP:OK Partizan Vizura (W) @1.85⛔
Sportingbet 20j

Dla mnie Vizura po wygraniu juz z Pazova na jej terenie ostatnio 3:0 dzisiaj powinno dokończyć dzieło zniszczenia i obronić mistrzostwo Serbii ????
głupie pizdy miały w TB 13:10 i skończyło się 13:15 ????????????????

Otrzymane punkty reputacji: +4
quattro 98

quattro

Użytkownik
Volley_Terror, co myślisz o zagraniu obu typów podanych wyżej -1,5seta grubiej? typy wyglądaja solidnie, wpis do usunięcia. Pozdrawiam.

volley_terror 665

volley_terror

Użytkownik
22)⛔
23)✅
24)⛔
25)⛔
26)⛔

Ilość podany typów: 26
Trafione typy: 17
Nietrafione typy: 9

Stawka: 390j
Zwrot: 498,85j
Zysk/strata: +108,85
Yield:27,91%

Stan konta: 208,85j

NIESTETY KOŃCÓWKA MIESIĄCA SŁABA ALE CAŁY MIESIĄC MOŻNA UZNAĆ JEDNAK ZA UDANY $$$ OBY TAK DALEJ I MAM NADZIEJE ŻE JESZCZE WSPÓLNIE ZAROBICIE ZE MNĄ PARĘ GROSZY ????
POZDRAWIAM SIATKARSKI TERROR!!!​

Otrzymane punkty reputacji: +12
T 70

twister1992

Użytkownik
Dzisiaj kiepski dzień, ale można powiedzieć że mieliśmy sporo pecha, Vizura to jakaś parodia poprostu mieli wygranego TB praktycznie i rak mózgu 5 punktów pod rząd stracone. A teraz oglądałem Conegliano i nie wiem co one zrobiły, w tych 3 setach, ładne prowadzenia na poczatku i przegrana... Dodatkowo mam wrażenie, że sędzia był niewidomy i nie wiem czemu we włoskiej nie ma challenge&#39;a..

Ogólnie bardzo dobre typy, i mam nadzieję, że pograsz tu jeszcze długo na takim poziomie, bo widać że się znasz na siatkówce. Bardzo dziękuję i życzę powodzenia. Pozdrawiam ????

Ps. Sorry za spam ????

volley_terror 665

volley_terror

Użytkownik
MAJ 1)
Vojvodina - Crvena zvezda
TYP: Crvena zvezda @2.79⛔
pinnacle 10j

Witjacie Maj w pełni końcówka rogrywek ligowych..Ja zaczynam od ryzykownego spotkania w lidze Serbksiej.Crvena zvezda prowadzi w serii do 3wygranych 2:1 ostatnio wygrali w Vojvodinie 3:2 w fazie zasadniczje wygrali 3:1 mają ciekawszych zawodników w składzie i na nich stawiam.​

Otrzymane punkty reputacji: +10
T 11

tadek07

Użytkownik
Jak można dawać zakład z WillamHill jak Polacy tam nie mają wstępu.. Czy to się nazywa VIP typ ?

Otrzymane punkty reputacji: +11
volley_terror 665

volley_terror

Użytkownik

NIESTETY PIERWSZE SPOTKANIE NIE UDANE..TERAZ DO KOŃCA TYGODNIA BĘDĘ RZADKO NA FORUM ALE ZOSTAWIE PARE TYPÓW JUŻ NA TE KILKA DNI ????
BARDZO TAKŻE PROSZĘ O NIE ZAŚMIECANIE MI TEMATU!!MASZ PROBLEM ?CHCESZ O COŚ ZAPYTAĆ PISZ NA PW. ODPISZE NA PEWNO.
POZDRAWIAM VOLLEY TERROR!!!

2)
Sir Safety Bastia Umbra - Pallavolo Modena
TYP: Pallavolo Modena @1.83✅
bet365 20
j

Walka o scudetto po tym co widziałem w Modenie gdzie miejscowi po prostu przejechali się po Perugii sądzę że jutro będzie podobnie ???? Tutaj także możemy zauważyć że ekipa Modeny wygrała w tym sezonie wszystkie spotkania z Perugią (było ich 4 :3:0,3:1,3:1 w Modenie oraz 3:2 Perugii) Wiadomo Ngapeth i spółka łatwo nie będą mieli ale są w formie i powinni jutro wygrać ten bój.

3)
Arago de Sete - Paris Volley
TYP: Arago de Sete @2.15
unibet 10j

Tutaj zaczynamy bitwę o mistrzostwo Francji.Dziwie się że to przyjezdni z Paris Volley są faworytami?Bo udało im się wyeliminować Tours? Pokonać ich na wyjeździe? Sete w tym sezonie najmocniejsi w lidze!!Pokonali ich 3:0 u siebie i 3:1 w Paryżu.Przegrali u siebiue ledwo 2 spotkania..Sete to duet Moreau-Rossard to oni ciągną ofensywe Sete..Paris to Gasparini i Hoag..To także będzie dobre spotkanie jednak to Sete dla mnie ma większe szansę a kurs fajny ????​

Otrzymane punkty reputacji: +6
volley_terror 665

volley_terror

Użytkownik
4)
:siata:
Nova KBM Branik Maribor (W) - Calcit Kamnik (W)
TYP: Calcit Kamnik (W) @1.60⛔
bet365 20j

Takie tam spotkanie o mistrzostwo Słowenii.Calcit w serii do 3wygranych spotkań prowadzi 2:1 ???? Dzisiaj przyjeżdza do hali Branika gdzie w tym sezonie wygrywał już 3-krotnie(3:2,3;2,3:1) Do tego ekipa gospodarzy zagra bez dwóch podstawowych zawodniczek (środkowej i skrzydłowej) które zdobywają sporo pkt.To spore osłabienie w tak słabych ligach jak Słoweńska.Dlatego stawiam na przyjezdne ????

3:0 ⛔⛔ N/c ????????????​

volley_terror 665

volley_terror

Użytkownik
5) :siata:
Włochy K - Holandia K
TYP: Włochy K @1.91
:pinnacle: 10j
6) :siata:
TYP: Włochy K +1.5seta @1.51
pinnacle 20j
Spotkanie w piatęk.Dla mnie Włoszki wyglądają tutaj lepiej na tym turnieju..Holenderki słabo przegrane chociażby z Koreą 0:3(Włoszki pokonały je 3:1) Do boju Italia ????

Do góry Bottom