>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Temat z analizami VIII runda 2. Ekstraligi

N 182,9K

nemsik

Użytkownik
#Matej Zagar under 6.5 | 2.0 | betclic (pierwsze 5 startów)
Zastanawiałem się czy grać under Lewiszyna czy Zagara, ale ostatecznie pograłem under 6.5 Zagara, Lewiszyn teoretycznie cięższe biegi, aczkolwiek ostatnie dwa lata to trochę kółek odjechał na torze w Krośnie i to całkiem niezłe średnie w Ekstralidze U24, bo 2,651 i 2,077. Zagar dwa razy jedzie na Lewiszyna i wydaje mi się, że to właśnie Marko powinien być lepszy w tych biegach od Zagara.
Chyba jednak minus a nie plus

M 36,6K

murej

Użytkownik
Kowalski over 5,5 -1,52 Betclic
niski kurs-niska linia
Myślę że oprócz Szczepaniaka, to postawa juniorów będzie kluczowa w walce o punkty.5 startów to raczej pewniak w tym przypadku.
Kowalski robi show w ostatnich występach. Bardzo dobrze radzi sobie w starciach z seniorami, aż dziwne że jeździ w Tarnowie.

Nielsen-Smektała h2h 1,82 Nielsen Betclic Nielsen słabizna dzisiaj

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2521
karfus 186,7K

karfus

Znawca - Żużel
Kto więcej punktów? O. Berntzon (-0.5) - R. Douglas (+0.5) (wszystkie starty się liczą) | Douglas +0.5 | forbet | 1.85

Douglas powinien być liderem i najlepiej punktującym zawodnikiem Poznania. Teoretycznie Berntzon jeden start więcej bo jet ZZ za Beckera, aczkolwiek Ostrów zakontraktował Andersa Rowe więc według mnie dostanie szansę już od początku spotkania, żeby trochę połapać tych starów, bo po zasadniczej już nie będą mogli jechać ZZ. Prawdopodobny jest również scenariusz, że to Dogulas może mieć ten dodatkowy start jako RT w przypadku 6-cio punktowego prowadzenia gospodarzy.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +3780
G 76,4K

gkskubik

Znawca - Żużel
Kowalski over 6,5 @ 1,75 ForBet 10 (3,3,2,1,1)

Brennan under 7,5 @ 1,75 ForBet 8 (2,2,2,1,1)

T. J. Musielak over 2,5 @ 1,75 STS 4 (0,1,0,3)

Młodzieżowiec z Tarnowa bardzo dobrze radzi sobie w obecnych rozgrywkach. Często wskakuje w ramach rezerw zwykłych więc biegów ma "zagwarantowanych" pod korek. Potrafi na własnych śmieciach nawiązać walkę z seniorami przeciwników i uważam, że linię tą powinien dźwignąć. Ostatnie wyjazdy do Krosna i Bydgoszczy to 8+1 i 8 oczek.

Tom obniżył nieco loty choć i tak generalnie swoje robi. Nie do końca jestem przekonany o jego skuteczności na takim lotnisku. Linię 7,5 przebił w tym sezonie dwukrotnie na 7 kolejek.

Z Tobiaszem zaryzykuję, ale tu po prostu z nadzieją na jakiś atomowy start bo nie oszukujmy się juniorka Ostrowa na papierze lepsza. Potrafił strzelić w Krośnie 8 oczek, w Rzeszowie 4 więc może przebije granicę.

Pozdro!

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2080
Do góry Bottom