>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Temat z analizami VIII runda 2. Ekstraligi

Status
Zamknięty.
G 7,3K

grubaryba

Użytkownik
Ja misiu kolorowy nie stawiam nic, tylko przejrzałem ofertę i daje znać że coś takiego jest :) ale dzięki za ostrzeżenie!
ja zadnego zarzutu w stronę tego co podałeś nie kieruję, staram się tylko nakreślić jak to moze wyglądać patrzac przez pryzmat tego co w obu ekipach robili wczesniej.
oczywiscie nie mozna wykluczyc tego ze nie bedzie pogromu i bedzie walka o pkt meczowe do konca :)

G 7,3K

grubaryba

Użytkownik
ja rozumiem ze pieniadze i każdy chciałby mieć jak najwięcej. w bydgoszczy od dluzszego czasu budowana narracja ze to klub na bylych/obecnych wychowankach budowany. i ze niby im zalezy na dobru klubu :) nie wiem jakie tam ustalenia poszły miedzy zawodnikami a klubem czy miedzy klubem a trenerem :) jak sie maja zachowac w takich sytuacjach. czy to wylacznie dobra wola zawodników czy nie z tym oddawaniem biegów. moje gdybanie.

G 7,3K

grubaryba

Użytkownik
i wez tu badz madry. o ile ostrow tak jak miało być to było , czyli bez RT za to bydgoszcz i piłowanie liderów na tle takiego przeciwnika - no ale kto bogatemu zabroni z drugiej strony...

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom