leviszyn 7.5 masz na forbetM.Zagar under 6.5 kurs 1.94 Fortuna
Nic ciekawszego nie widzę ,nie chce mi się wierzyć że Zagar będzie się na tym torze zabijać,ostatnio był chory a i chęci też jakby mniejsze ma,minusem jest to że niewiadomo kiedy z taktycznej wejdzie i to jest problem
M.Lewiszyn under 6.5 kurs 1.8 Fortuna
Ma trudny 1 bieg,potem jedzie też z Zagarem więc liczę że będą sobie odbierać punkty
P.Swiercz over 5.5 kurs 1.75 Fortuna
Generalnie liczę po cichu na 4 starty ,jeśli nie to będzie kłopot
Jeśli ktoś gdzieś widzi wyższa linie na Zagara lub Lewiszyna to dajcie znaća takie 7.5 byłoby lepsze nie ukrywam nawet przy 6 startach
Superbet na Lewiszyna ma linię 7.5, liczą się tam wszystkie starty.M.Zagar under 6.5 kurs 1.94 Fortuna
Nic ciekawszego nie widzę ,nie chce mi się wierzyć że Zagar będzie się na tym torze zabijać,ostatnio był chory a i chęci też jakby mniejsze ma,minusem jest to że niewiadomo kiedy z taktycznej wejdzie i to jest problem
M.Lewiszyn under 6.5 kurs 1.8 Fortuna
Ma trudny 1 bieg,potem jedzie też z Zagarem więc liczę że będą sobie odbierać punkty
P.Swiercz over 5.5 kurs 1.75 Fortuna
Generalnie liczę po cichu na 4 starty ,jeśli nie to będzie kłopot
Jeśli ktoś gdzieś widzi wyższa linie na Zagara lub Lewiszyna to dajcie znaća takie 7.5 byłoby lepsze nie ukrywam nawet przy 6 startach
Dzięki za infoMasz 1.55 na Superbet z opcją superprzewagi
Nie widzę większych szans na wygraną Tarnowa. Polonia u siebie ich zbiła do 33 a jeździli juniorzy tak by było 64:26Tutaj akurat nie brałbym tego za jakiś wielki pewnik, juniorzy po stronie Tarnowa. Lewiszyn u siebie wraz z 3 liderów Lahti,Szczepan,Zagar są w stanie uciągnąć wynik. Nie przekonuje mnie Brennan na takim lotnisku i betonie. A w 3 jak wiecie ciężko jest wygrać. Tarnów wygrana 2,6 kurs superbet
Tutaj akurat nie brałbym tego za jakiś wielki pewnik, juniorzy po stronie Tarnowa. Lewiszyn u siebie wraz z 3 liderów Lahti,Szczepan,Zagar są w stanie uciągnąć wynik. Nie przekonuje mnie Brennan na takim lotnisku i betonie. A w 3 jak wiecie ciężko jest wygrać. Tarnów wygrana 2,6 kurs superbet
[/QUOTZP
Poszło w Betclic na Tarnów po kursie @3 bez podatku
Popieram Buczek powinien dziś się zakręcić spokojnie pod 12 punktów. Tor dla niego stworzony.Tarnów - Bydgoszcz [Buczkowski powyżej 9.5 pkt.] 1.75 forbet
Bydgoszcz bez Huckenbecka, czyli seniorka musi pojechać na maxa chcąc wygrać mecz. Buczkowski jedzie trochę poniżej tego czego się od niego oczekuje w tym sezonie, ale dziś mamy taką sytuację, że trzeba pojechać to co się najlepiej potrafi, a Krzychu potrafi. Ile to razy już przerabialiśmy, że nagle osłabiona drużyna potrafiła się na tyle zmotywować, że zrobiła wynik ponad stan. Tarnów to nie jest jakiś hegemon i liczę, że Buczek dziś przynajmniej te 10 punktów zrobi.