>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Temat z analizami VIII runda 2. Ekstraligi

A 581,2K

adams235

Znawca - Żużel
M.Zagar under 6.5 kurs 1.94 Fortuna
Nic ciekawszego nie widzę ,nie chce mi się wierzyć że Zagar będzie się na tym torze zabijać,ostatnio był chory a i chęci też jakby mniejsze ma,minusem jest to że niewiadomo kiedy z taktycznej wejdzie i to jest problem
M.Lewiszyn under 6.5 kurs 1.8 Fortuna
Ma trudny 1 bieg,potem jedzie też z Zagarem więc liczę że będą sobie odbierać punkty
P.Swiercz over 5.5 kurs 1.75 Fortuna
Generalnie liczę po cichu na 4 starty ,jeśli nie to będzie kłopot
Jeśli ktoś gdzieś widzi wyższa linie na Zagara lub Lewiszyna to dajcie znać 😉a takie 7.5 byłoby lepsze nie ukrywam nawet przy 6 startach

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2249
A 581,2K

adams235

Znawca - Żużel
Zaproponowane do wyróźnienia:
+1
Z drugiego meczu
Ostatni raz zaryzykuje Zengote over 9.5 kurs 1.6 osobiście mnie zawodzi jeśli chodzi o overy dziś liczę na przełamanie
Delikatnie P.Wojdylo under 7.5 kurs 1.75 Fortunatu uważam że deczko ponad program jedzie i liczę dziś trochę na weryfikację

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2279
A 581,2K

adams235

Znawca - Żużel
Leszno po 4 biegach -5.5 win kurs 1.7 Fortuna
Tu wejdę grubiej ,w 2 i 4 jedzie junior z Łodzi,w 3 mega para Leszna ,jeśli nie będzie upadków czy defektów podkreślam, to mi tu wychodzi minimum 9;15 po 4 biegach

Ostatnia edycja:
D 7,1K

domino7

Użytkownik
Zaproponowane do wyróźnienia:
+1
Nic ciekawszego nie widzę ,nie chce mi się wierzyć że Zagar będzie się na tym torze zabijać,ostatnio był chory a i chęci też jakby mniejsze ma,minusem jest to że niewiadomo kiedy z taktycznej wejdzie i to jest problem
Ma trudny 1 bieg,potem jedzie też z Zagarem więc liczę że będą sobie odbierać punkty
Jeśli ktoś gdzieś widzi wyższa linie na Zagara lub Lewiszyna to dajcie znać 😉a takie 7.5 byłoby lepsze nie ukrywam nawet przy 6 startach
leviszyn 7.5 masz na forbet ;)
Dziś przebudzenie jamroga :) biegi ma nie specjalnie trudne :)
7.5 over forbet bet dnia :)

karfus 186,7K

karfus

Znawca - Żużel
#Matej Zagar under 6.5 | 2.0 | betclic (pierwsze 5 startów)
Zastanawiałem się czy grać under Lewiszyna czy Zagara, ale ostatecznie pograłem under 6.5 Zagara, Lewiszyn teoretycznie cięższe biegi, aczkolwiek ostatnie dwa lata to trochę kółek odjechał na torze w Krośnie i to całkiem niezłe średnie w Ekstralidze U24, bo 2,651 i 2,077. Zagar dwa razy jedzie na Lewiszyna i wydaje mi się, że to właśnie Marko powinien być lepszy w tych biegach od Zagara.

Ostatnia edycja:
P 3,2K

pistol1986

Użytkownik
Superbet na Lewiszyna ma linię 7.5, liczą się tam wszystkie starty.

B 106,9K

bartezgambler

Znawca - Polityka
Szczepaniak - Zagra 1 1.75 betfan
Zagar 8 punktów po 3 biegach...

Nie jestem fanem talentu Szczepaniaka ale ostatnio widać jakiś "progres w tym regresie". Zagra był chory, możliwe że jeszcze odczuwa jakieś dolegliwości. No i najważniejsza kwestia Mateusz ma łatwiejsze biegi, zakładam również że będzie pierwszy do RT.

Ostatnia edycja:
B 143,8K

bartek2701

Mistrz Tour de Ski
Milik powyzej 6,5 @1,70 fortuna

W innych bukach 7,5, Jeśli Łodz ma o cokolwiek powalczyk to Milik musi zdobyć chociaz 8-9 pkt. Doparowego na dwa biegi ma Bartkowiaka który moim zdaniem powinien zajac sie czyms innym niz zuzlem. .W biegu 12 jedzie z juniorem W 1 biegu w parze z Chmielem na Pickeringa i Parnickiego. No nie wyobrażam sobie aby Vacek nie zrobiłby dziś u siebie 7 pkt. Jeszcze Unia jak bedzie wysoko prowadzić w nominowanych bedą jezdzić juniorzy

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +798
K 0

Kendal98

Użytkownik
Polonia Bydgoszcz dziś zawita do Tarnowa. Owszem bez Niemca Huckenbeka co ma kontuzje. Mimo wszystko Bydgoszcz jest tak piekielnie silna (Woźniak, Lokatajew, Brennan czy Buczkowski) że się przejedzie po outsiderze z Tarnowa bez problemów. Kurs 1,45 do dubla w sam raz. Do tego nie płacą zawodnikom i mają kłopoty finansowe w zespole beniaminka.

K 8,9K

KubaGdz

Użytkownik
Tutaj akurat nie brałbym tego za jakiś wielki pewnik, juniorzy po stronie Tarnowa. Lewiszyn u siebie wraz z 3 liderów Lahti,Szczepan,Zagar są w stanie uciągnąć wynik. Nie przekonuje mnie Brennan na takim lotnisku i betonie. A w 3 jak wiecie ciężko jest wygrać. Tarnów wygrana 2,6 kurs superbet

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +455
K 0

Kendal98

Użytkownik
Tutaj akurat nie brałbym tego za jakiś wielki pewnik, juniorzy po stronie Tarnowa. Lewiszyn u siebie wraz z 3 liderów Lahti,Szczepan,Zagar są w stanie uciągnąć wynik. Nie przekonuje mnie Brennan na takim lotnisku i betonie. A w 3 jak wiecie ciężko jest wygrać. Tarnów wygrana 2,6 kurs superbet
Nie widzę większych szans na wygraną Tarnowa. Polonia u siebie ich zbiła do 33 a jeździli juniorzy tak by było 64:26

B 143,8K

bartek2701

Mistrz Tour de Ski
Ja też uważam że bez Kaia Polonia będzie miała męki, za Kaia będą jezdzić juniorzy Poloni a oni na wyjazdach słabo. 4 seniorów nie moze zawiezc, jak ktos położy mecz to Polonia przegra. Kai był w bardzo dobrej formie na około 10 pkt nie zastąpią go. Będzie blisko remisu

Buczkowski też nie jest jakiś wybitny teraz nawet na swoim obiekcie. Ten mecz jest moim zdaniem nie do grania

tedddy2060 15,7K

tedddy2060

Użytkownik
[/QUOTZP

Poszło w Betclic na Tarnów po kursie @3 bez podatku

Otrzymane punkty reputacji: +206
maniek81 571,4K

maniek81

Moderator
Członek Załogi
Tarnów - Bydgoszcz [Buczkowski powyżej 9.5 pkt.] 1.75 forbet

Bydgoszcz bez Huckenbecka, czyli seniorka musi pojechać na maxa chcąc wygrać mecz. Buczkowski jedzie trochę poniżej tego czego się od niego oczekuje w tym sezonie, ale dziś mamy taką sytuację, że trzeba pojechać to co się najlepiej potrafi, a Krzychu potrafi. Ile to razy już przerabialiśmy, że nagle osłabiona drużyna potrafiła się na tyle zmotywować, że zrobiła wynik ponad stan. Tarnów to nie jest jakiś hegemon i liczę, że Buczek dziś przynajmniej te 10 punktów zrobi.

Ostatnia edycja:
K 0

Kendal98

Użytkownik
Tarnów - Bydgoszcz [Buczkowski powyżej 9.5 pkt.] 1.75 forbet

Bydgoszcz bez Huckenbecka, czyli seniorka musi pojechać na maxa chcąc wygrać mecz. Buczkowski jedzie trochę poniżej tego czego się od niego oczekuje w tym sezonie, ale dziś mamy taką sytuację, że trzeba pojechać to co się najlepiej potrafi, a Krzychu potrafi. Ile to razy już przerabialiśmy, że nagle osłabiona drużyna potrafiła się na tyle zmotywować, że zrobiła wynik ponad stan. Tarnów to nie jest jakiś hegemon i liczę, że Buczek dziś przynajmniej te 10 punktów zrobi.
Popieram Buczek powinien dziś się zakręcić spokojnie pod 12 punktów. Tor dla niego stworzony.

Do góry Bottom