wisla9110
Użytkownik
Spokojnie będzie zastępować Kariona jak zawsze. To taka sztuczka którą stosuje co a mecz trener Motoru i myśli, że kogoś to zaskoczyKubera nie jedzie? Dlaczego?
Spokojnie będzie zastępować Kariona jak zawsze. To taka sztuczka którą stosuje co a mecz trener Motoru i myśli, że kogoś to zaskoczyKubera nie jedzie? Dlaczego?
Aj boli, na ostatnim łuku ostatniego okrążenia wyprzedził Krakowiaka i ostatecznie 10 pktów.Dan Bewley poniżej 9,5 pkt
2.0 eWinner
Linia i kurs ewidentnie podpalona ostatnim wynikiem, który to Dan wykręcił w Zielonej Górze.
Patrząc na historię startów w Elidze to Dan wykręcił dwucyfrówkę dwukrotnie. Oba takie przypadki miały miejsce w Zielonej Górze. We Wrocławiu jego max to 8 punktów. Zdaję sobie sprawę, że przyjeżdża słabeusz, ale przecież Dan może tracić punkty na swoich zawodnikach, nie wiadomo też czy wystąpi w 5 startach. Możliwe, że w 14 pojedzie Liszka z Curzytkiem, choć nawet to nie jest potrzebne bym wierzył w ten under. Dwa razy Łaguta, raz Nicki, Czugunow, Pawlicki, Bjerre (który we Wrocławiu ostatnio robił dwucyfrówki) - jest na kim stracić 6 punktów.
Standardowo biegi:
1. Pawlicki, Czugunow, Kasprzak/Miesiąc, Bewley
5. Bewley, Kasprzak/Miesiąc, Łaguta, Bjerre
10. Zieliński, Bewley, Pedersen, Łaguta
12. Lachbaum, Liszka, Bartkowiak, Bewley
Zielona musi, ale czy Toruń nie musi? Dzisiejsza wygrana to praktycznie 99,9% utrzymanie czyli zrealizowanie celu na ten sezon.Rywal to Holder i Lambert wózek będą ciągli i to oni sa ojcami porażek na tzw styk z silniejszymi ekipami. To nie jest mecz domowy by błysnał dziś Pawełek czy Adrian Wykluczynski. W obecnej formie Żupińskiego odważnie dam parę juniorów na znak =
Zakladajac ze Zielona jutro punktuję trzema liderami a Torun jedzie slabo miedziakiem i Pawlem to mamy tylko dwoch liderow z prawdiwego zdarzenia. Chrisa nie licze bo powoli to cien zawodnika i chyba tylko dzieki bratu ma szanse jezdzic z nim w pakiecie.
Wierze w czerwony nos Pana Piotra i pobieram atrakcyjny kurs na zwycięstwo Falubazu
Zmarzlik nie jest żadną wyrocznią, bo juniorzy też go objeżdżali i to też na własnych śmieciach Wczoraj Noskowicz utrzymał passę, pod kątem zwycięstw drużyn gości w meczach które komentował Dla mnie to spotkanie jest no bet i zadecydują detale.Zielona musi, ale czy Toruń nie musi? Dzisiejsza wygrana to praktycznie 99,9% utrzymanie czyli zrealizowanie celu na ten sezon.
Nie podoba mi się też jak lekceważysz Pawła Przedpełskiego. Przypominam że Pawełek pokonał dwukrotnie Zmarzlika w Gorzowie. Kilka dni temu dwucyfrówka w Szwecji. Na pewno jest w formie i nie można go stawiać na równi z "Wykluczyńskim"
Mecz z gatunku 50:50 ale ja wskazuję na Toruń. Dudek pojedzie swoje, podobnie pewnie jak Jack. Fricke z Lambertem na równo, Przedpełski lepszy niż Zagar jak dla mnie na ten moment, Chris dno jak Pepe, Tonder lepszy niż Miedziak, juniorka równo ze wskazaniem na Toruń mimo wszystko. Zapowiada się dobre meczycho!
No właśnie w moim odczuciu Toruń nie musi bo oni już swoje zrobili bo zlali Grudziądz. Zielona tej wygranej potrzebuje by bronić bonus w Gkm bo przewiduje że jedyne punkty Grudziądz zrobi tylko ewentualnie na z.g Toruń już się utrzymal bo ma na Grudziądzu bonus i na Zielonej raczej tezZielona musi, ale czy Toruń nie musi? Dzisiejsza wygrana to praktycznie 99,9% utrzymanie czyli zrealizowanie celu na ten sezon.
Nie podoba mi się też jak lekceważysz Pawła Przedpełskiego. Przypominam że Pawełek pokonał dwukrotnie Zmarzlika w Gorzowie. Kilka dni temu dwucyfrówka w Szwecji. Na pewno jest w formie i nie można go stawiać na równi z "Wykluczyńskim"
Mecz z gatunku 50:50 ale ja wskazuję na Toruń. Dudek pojedzie swoje, podobnie pewnie jak Jack. Fricke z Lambertem na równo, Przedpełski lepszy niż Zagar jak dla mnie na ten moment, Chris dno jak Pepe, Tonder lepszy niż Miedziak, juniorka równo ze wskazaniem na Toruń mimo wszystko. Zapowiada się dobre meczycho!