Będzie Z/Z za DoyleGKM - Apator 2@1,50
W pierwszym zamyślę miałem grać na gołębie. Jednak kontuzja Doyla spowodowała że zmieniłem zdanie. Ten klub tego zawodnika nie jest wstanie zastąpić, Nie będzie zastępstwa zawodnika ponieważ ta złotówa nie wzieła zwolnienia aby być może wystąpić za tydzień w cyklu GP. Widać gdzie ten człowiek ma Polski klub. Z z/z byłoby bardzo ciekawie ale niestety bez Australijczyka GKM jest bez szans, za Niego pojedzie jakiś niedoświadczony junior i te biegi będą przegrywane non stop, Fricke, Tarasenko i Lindsey nie są wstanie wygrać meczu ze średnio jeżdzącą na wyjezdzie ekipą z Torunia. Duża dziura Gkmu na pozycji u 24, juniorzy na plus. Toruń natomiast jeśli tego nie wygra, nie wykorzysta tak osłabionego przeciwnika to się ośmieszy. EMil, Lambo i Dudek który wczoraj awansował do GP Chalange powinni przywiez dwucyfrówki na spokojnie. Przedpełski i Lampart poradzą sobie z juniorami i Pludrą, GKM będzie się bronić taktycznymi ale ta dziura na pozycji nr 13 jest nie do załatania. Wydaję mi się że goście wygrają 40-50
Jan Stepiczew on X: "Dzisiaj Z/Z za Doyle'a. Potwierdzone w 100% #GRUTOR #speedway" / X (twitter.com)