w temacie widze tylko zaklad w sprawie screenu.i rozegrac pojedynek
hazard z nieletnimi jest zabroniony wiec zakladac sie nie bede, ale screeny mozesz nam pokazac, chetnie zobaczymy.widzialem wieksze pieniadze niz ty
Mysle ze kara dla tego osobnika powinna byc równa nie patrzac ile jest na forum. Dlaczego ? Poniewaz jak jest juz tutaj 3 lata to zna obyczaje na forum dlatego dla mnie decyzja troche dziwna.Tak się składa, że sam dostałem PW z prośbą o pożyczkę pieniędzy na
MB. Ja nie bawię się w pożyczki z nikim.
Jeśli ktoś jeszcze został oszukany to czekam na info.
Na razie Pan kalipawel dostał 2 czerwone kartki. Ze względu na to, że na forum jest od prawie 3 lat. Kolejna kartka skończy się banem.
Pozdr.
dzisiejsza wiadomoscTak się składa, że sam dostałem PW z prośbą o pożyczkę pieniędzy na
MB. Ja nie bawię się w pożyczki z nikim.
Jeśli ktoś jeszcze został oszukany to czekam na info.
Na razie Pan kalipawel dostał 2 czerwone kartki. Ze względu na to, że na forum jest od prawie 3 lat. Kolejna kartka skończy się banem.
Pozdr.
1 Slowo :spokodfhgfh: dla modow ze go wczesniej nie zbanowalidzisiejsza wiadomosc
2 zł na MB
Siema :smile:
Mam pytanie masz pożyczyć 2 zł na MB do jutra ? Bo chcę jeszcze zagrać kupon na dzisiaj wieczorem a nie mam kasy bo musze jutro do STS'a isc po 103 zł z kuponu . Tylko 2 zł bo mam 8 na MB a do bet 365 musze 10 minimum . Czekam na odp.
koles nie ma wstydu