>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Uwaga, oszuści

Status
Zamknięty.
bodi 70

bodi

Użytkownik
Najlepiej całą sprawę zna Mazdaq myślę że się wypowie....a Ty anapolan nie bądź &quot;święty&quot; bo już masz do tej pory 12 czerwonych kartek ( a sądzę że moderatorzy za darmo ci ich nie dawali...wszędzie Cię pełno widać to po ilości postów -a zaznaczam,że większośc z merytoryką nie mają nic wspólnego.I koniec tego tematu do czasu gdy sie Mazdaq nie wypowie.

anapolon 88

anapolon

Użytkownik
Bodi oto chodzi ze najwiecej kartek mam od Ciebie i od mazaqa ,
czemu nie rozegramy np. z ghs pojedynku na typy w Challenge Bwin , i wszysko bo sie wyjasnilo

bodi 70

bodi

Użytkownik
Chodzi o to ,że jak bedą na Ciebie takie skargi to drugim razem nikt Ci bana nie ściągnie zapewniam Cię!

K 18

klakson

Użytkownik
Witam. Wczoraj osoba z forum kalipawel oszukal mnie na 8 zl. Oczywiscie nie chodzi o te pieniadze tylko o sam fakt jaki popelnil ten chlopaczek. Sprawa wyglada tak ze na pw obgadalismy sprawe ja mu 8 zl on mi bon do jetbulla 5 euro. Jako ze ta osoba jest troche na forum i ma sporo postow postanowilem mu wplacic 1 pieniadze.
Tutaj zamieszczam obrazki :
1. Rozmowa na Forum :
http://img517.imageshack.us/img517/7945/aaawzh2.jpg
2. Potwierdzenie wplaty :
http://img136.imageshack.us/img136/6726/asxf7.jpg
Radze uwazac na tego czlowieka. A Moderatorów prosze o ukaranie pana Pawła ????

vader 2,8K

vader

Forum VIP
Tak się składa, że sam dostałem PW z prośbą o pożyczkę pieniędzy na
MB. Ja nie bawię się w pożyczki z nikim.
Jeśli ktoś jeszcze został oszukany to czekam na info.
Na razie Pan kalipawel dostał 2 czerwone kartki. Ze względu na to, że na forum jest od prawie 3 lat. Kolejna kartka skończy się banem.
Pozdr.

K 18

klakson

Użytkownik
Na razie Pan kalipawel dostał 2 czerwone kartki. Ze względu na to, że na forum jest od prawie 3 lat. Kolejna kartka skończy się banem.
Pozdr.
Mysle ze kara dla tego osobnika powinna byc równa nie patrzac ile jest na forum. Dlaczego ? Poniewaz jak jest juz tutaj 3 lata to zna obyczaje na forum dlatego dla mnie decyzja troche dziwna.

K 18

klakson

Użytkownik
Wezcie go zbanujcie i tyle !! Nie bedzie sobie gnojek pozwalal !! jak go nie zbanujecie to bedzie sie panoszyl po forum i dalej okradal ludzi !!

bodi 70

bodi

Użytkownik
Poczekamy jeszcze z banem dla niego....jak kolejne PW zacznie wysyłać w takim samym celu to otrzyma 3????

L 0

lukaszch

Użytkownik
panowie ponownie przestrzegam przed użytkownikiem kubusiek90...obiecał ze wplaci mi pieniadze które przegrał ze mna w pojedynku...czekalem kolejny tydzien i nic..nie zadawajcie sie z tym typem...proponuje bana dla niego..jest to mozliwe??

bodi 70

bodi

Użytkownik
Od dziś nie prowadzić żadnych pojedynków ze sobą o kasę.Można grać za kasę u bukmachera.Tu dla zabawy na Forum można prowadzić pojedynki -a nie później każdy do każdego ma pretensje i wyzywacie się od &quot;oszustów&quot;.Robicie dziecinne zabawy a później tylko problem dla modów i Administracji.Bo Wy chcecie zaraz żeby dac drugiej stronie bana itp-nie zakładać sie i będzie po sprawie.

jasiek09 0

jasiek09

Użytkownik
Pozdr.
dzisiejsza wiadomosc

2 zł na MB
Siema :smile:
Mam pytanie masz pożyczyć 2 zł na MB do jutra ? Bo chcę jeszcze zagrać kupon na dzisiaj wieczorem a nie mam kasy bo musze jutro do STS&#39;a isc po 103 zł z kuponu . Tylko 2 zł bo mam 8 na MB a do bet 365 musze 10 minimum . Czekam na odp.
koles nie ma wstydu

kalipawel 0

kalipawel

Użytkownik
Co nie ma wstydu ? Bez przesady zapytałem czy masz do jutra 2 zł na MB a ty od razu tekstem &quot;koles nie ma wstydu&quot; . jednak ludzie to nie potrafia pomyśleć normalnie

K 18

klakson

Użytkownik
dzisiejsza wiadomosc

2 zł na MB
Siema :smile:
Mam pytanie masz pożyczyć 2 zł na MB do jutra ? Bo chcę jeszcze zagrać kupon na dzisiaj wieczorem a nie mam kasy bo musze jutro do STS&#39;a isc po 103 zł z kuponu . Tylko 2 zł bo mam 8 na MB a do bet 365 musze 10 minimum . Czekam na odp.
koles nie ma wstydu
1 Slowo :spokodfhgfh: dla modow ze go wczesniej nie zbanowali

J 0

jozinzbazin

Użytkownik
pozyczylem wczoraj dla uzytkownika kalipawel 8zł ponieważ pisał ze odda do godziny 24:00 az 15zł I CO ? kasy nie ma i kalipawel nie ma :/ prosze o bana dla niego

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom