Przeskanowałem całe forum, ale nie znalazłem odpowiedzi na nurtującą mnie kwestię, więc piszę w tym wątku. Moja sytuacja wygląda tak:
1. Za tydzień jadę na Ukrainę do Lwowa na 3 dni.
2. W związku z tym, że będę w przebywał na terenie kraju będę mógł legalnie obstawiać u zagranicznych bukmacherów.
3. Będę chciał skorzystać z tych którzy mają szybkie do zrealizowania bonusy (freebety lub cashbacki) takie jak
unibet, betson,
betclic, expect. (proszę o podpowiedź gdzie jeszcze mógłbym)
4. Pierwszego dnia pobytu tam zarejestruję się na tych stronach, wpłacę hajs, postawię, zakłady będą rozliczone jeszcze tego samego dnia. Niezależnie czy wygram czy przegram to co mi zostanie na kontach będę chciał wypłacić.
I tu się pojawia problem, ponieważ wpłaty i wypłaty będę chciał dokonać z polskiego konta bankowego, a jeśli zlecę przelew załóżmy w czwartek jak będę jeszcze na Ukrainie a on dojdzie dopiero za tydzień w następny czwartek jak mnie już tam nie będzie tylko będę w Polsce to czy skarbówka w takiej sytuacji mnie nie dojedzie tam gdzie plecy się kończą? Jak się w takiej sytuacji bronić/chronić. Będę bowiem działał zgodnie z prawem, ale boję się, że US i tak mnie będzie chciał ukarać, patrząc jedynie na operacje bankowe.
Proszę uprzejmie o odpowiedź/ podpowiedź jak to rozegrać, aby us się nie miał do czego przyczepić, oraz o ewentualną podpowiedź jakie firmy
bukmacherskie oferują takie bonusy błyskawiczne jak freebety czy cashbaki, z których można by skorzystać jednego dnia.
Pozdrawiam.
Jak