Inni też pójdą w jego ślady, bez Polaków firmy bukmacherskie miały by gigantyczne straty. Oni pomogą nam, bo my (jako naród, bo wiadomo że kazdy na fb ma dodatni yield ???? ;-)) pomagamy im ;-) Tak czy inaczej, jak już wyżej napisałem - nie wierzę w przejście tej ustawy.Jeden z ruskich buków wyszedł nam naprzeciw i informuje na swojej stronie o różnych opcjach obejścia zablokowanej strony ???? . Zrobili nawet specjalną przeglądarkę z gwarancją dostępności strony lub info o VPN w operze.
No chyba nie za bardzo. Przeciez ci ruscy to jest jakis gownobuk, do ktorego 100zl bym nie wplacil, a co dopiero kilka tysiecy na normalna gre. Zreszta zobacz sobie jakie maja streamy - do wszystkich rozgrywek, w tym wszystkie ligi pilkarskie i za nic maja sobie brak praw do pokazywania tego. Po prostu kradna obraz.Inni też pójdą w jego ślady, bez Polaków firmy bukmacherskie miały by gigantyczne straty. Oni pomogą nam, bo my (jako naród, bo wiadomo że kazdy na fb ma dodatni yield ???? ;-)) pomagamy im ;-) Tak czy inaczej, jak już wyżej napisałem - nie wierzę w przejście tej ustawy.
Część piąta:"W dzisiejszej rozmowie w radiu WNet z wiceministrem skarbu przedstawiony został zarys nowej ustawy hazardowej, zgodnie z którą dojdzie do monopolizacji rynku.
A nie od stycznia 2017? ????Update:
Janczyk z MF: KE nie ma uwag do ustawy hazardowej, wejdzie w życie w 2018 r.
Ona wejdzie w życie od 1 stycznia 2018 r." - powiedział Janczyk w wywiadzie dla Radia Wnet.
ustawa wchodzi za 2.5 miesiąca a nie w 2018 ???? buki mogą wcześniej się wycofywać a nie 1 stycznia :-(A nie od stycznia 2017? ????
Tak się tworzą plotki właśnie. U mnie nie działa to radyjko. Jeśli powiedział tak jak w powyższym cytacie to nic właściwie nie wiadomo jeszcze. Okaże się jak przyjdzie odpowiedź od KE.Macie jak powiedział minister Janczyk - często GW robi sensację z słów.
"Do końca października powinna przyjść notyfikacja do ustawy o grach hazardowych, jeśli tak się stanie, to od pierwszego stycznia ustawa wejdzie w życie."
http://www.radiownet.pl/#/publikacje/wiceminister-finansow-bedzie-kolejny-pakiet-paliwowy
Jeżeli notyfikacja przyjdzie, to rzeczywiście jest musztarda po obiedzie.