>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Ustawa hazardowa/ prawo hazardowe cz. 2

Status
Zamknięty.
L 124

lemko

Użytkownik
Dla ludzi typu @bukowina, którzy nie zrozumieli komizmu sytuacji:
Legalna firma według prawa polskiego, która nielegalnie (półlegalnie) się reklamuje na Twitterze omijając polskie prawo mówiąca o tym, że Urząd Celny chce się wykazać [przyp. jeżeli chodzi o przestrzeganie prawa], pobiera od konkurencyjnej firmy nielegalnej (niekoniecznie tej, może innej) według prawa polskiego kursy na zdarzenie i/lub streamy ????

B 50

bukowina

Użytkownik
Dla ludzi typu @bukowina, którzy nie zrozumieli komizmu sytuacji:
Legalna firma według prawa polskiego, która nielegalnie (półlegalnie) się reklamuje na Twitterze omijając polskie prawo mówiąca o tym, że Urząd Celny chce się wykazać [przyp. jeżeli chodzi o przestrzeganie prawa], pobiera od konkurencyjnej firmy nielegalnej (niekoniecznie tej, może innej) według prawa polskiego kursy na zdarzenie i/lub streamy ????
lemko &quot;przyjacielu&quot; :), jak masz coś do mnie, to pisz jak jesteś nie na haju. Albo zmień dilera, bo coś masz jakąś pomroczność jasną.

L 124

lemko

Użytkownik
No napisałeś, że nie ma tu nic śmiesznego - a jednak jest ????
Od kiedy jesteśmy przyjaciółmi?
Nie wiedziałem, że jak się napisze prawdę o STS-ie to oznacza (jak określiłeś), że &quot;jestem na haju&quot;.

B 50

bukowina

Użytkownik
No napisałeś, że nie ma tu nic śmiesznego - a jednak jest
A co jest takiego śmiesznego w tym, żeby oglądać transmisję LIVE, to trzeba wpłacić depozyt? Masz zaje***te poczucie humoru, jak to Cię śmieszy.
Od kiedy jesteśmy przyjaciółmi?
lemko &quot;przyjacielu&quot; :grin::grin::grin: Twój poziom inteligencji mnie powala. Nie jestem godzien z Tobą dyskutować, więc więcej mnie nie zaczepiaj.

C 445

cristovao

Użytkownik
Wracając do tematu...
Myślę, że Gowin wie, że robi dobrą minę do złej gry mimo iż mówi i uważa, że rozwiązania jego ugrupowania są lepsze dla budżetu, ma poparcie Bońka, Boniek nic nie robi? nie nagłaśnia, ma gdzieś prawo w PL, dopiero jak uchwalą bubla to będzie krzyczał jaka to strata dla sportu ale będzie już za późno.
Jeżeli przejdzie projekt Gowina to będzie jakiś cud...

B 50

bukowina

Użytkownik
wykazujesz podziwu godną determinację aby odwrócić uwagę od tego jak żałosną firmą jest STS, co zostało tu bezlitośnie wykazane
Ludzie co jest z Wami nie tak? Gdzie ja wspomniałem o STS? Odpowiedziałem userowi @Cinoj, że to nie śmieszne, żeby oglądać transmisje LIVE, to trzeba być klientem buka, w tym wypadku chodziło o Bet365, a jacyś nawiedzeni @lemko i @awax wszystko sprowadzają do rynsztoka. Wy jesteście chorzy, jak kogoś nie zaatakujecie. NAWET BEZPODSTAWNIE. To trzeba leczyć. Powodzenia w wyborze lekarza.

A 63

awax

Użytkownik
pisałem to już dawno temu, ale powtórzę...
Gowin to wytrawny gracz, robi sobie darmowy &quot;pijar&quot; bo absolutnie nic go to nie kosztuje. Doskonale wie, że jego projekt nie ma żadnych szans realizacji ale przy okazji promuje siebie i swoje ugrupowanie, akcentuje różnice z PIS-em. Kreuje się na szeryfa, który ma zmienić chory stan odziedziczony po PO aby pozyskać głosy setek tysięcy graczy i pokerzystów.
Taka moja opinia

C 445

cristovao

Użytkownik
Ostatnia nadzieja jest taka
1. zorganizować protest - miejsce, dzień, godzina
2. poprosić wszystkie firmy bukmacherskie zagraniczne aby wysłali e-maile dla swoich graczy, że taki protest jest
3. forum ma 144,322 użytkowników ale aktywni użytkownicy to tylko 9,324 ale to dużo więc pewnie administracja też wysłałaby taki e-mail
4. zorganizować się w większych miastach w grupy 20-50 osób
5. jechać na protest, koszta podróży zminimalizować - przecież gracie w bukmacherkę nie od dziś
myślę, że realna liczba która ma szansę zaistnieć z protestem to z tysiąc osób - jeżeli dołożyć do tego pokerzystów którzy by się zorganizowali wychodzi więcej
ale odczuwam, że w Naszym środowisku każdy kładzie na to lachę, co będzie to będzie, będę obchodził blokadę i ukrywał się dalej także czekajmy spokojnie na ustawę i na blokady i dopiero płacz graczy

perek99 26,9K

perek99

Użytkownik
Kpina z tego PiS, z tego co mówią to projekt Gowina w PiS nawet miał poparcie, ale wszystko zablokował Kaczyński, typowy, no life, bez dziewczyny, konta itp

M 39

mezo171

Użytkownik
tu nie o to chodzi ze kazdy ma wyjebane, poprostu ludzi powaznie traktujących bukmacherke jest naprawde garstka, reszta to janusze którzy o ustawie dowiedzą się dniu w którym blokady zaczną obowiązywać i dla nich to bedzie mała strata niestety tak to wygląda ????

perek99 26,9K

perek99

Użytkownik
beka z tego filmiku z Juroszkiem, facet aż ręce zaciera, że zablokują strony, bo wie, gdyby wpuścić ich na rynek na takich samych zasadach to do STS nawet pies nie zajrzy
Posrany kraj, podatek najwyższy w Europie, wszystko zablokować, ale dać wielu żulom 500 plus (tak żulom, bo widzę, że nagle żule z mojego osiedla mają kasę na alkohol)
wiadomo skąd...

M 39

mezo171

Użytkownik
Juraszek się cieszy bo myśli że ludzie przejdą z beta na sts , smiej w to wątpić , kazdy wie gra z 12 % poprostu się nie opłaca a przy długim graniu możemy i tak wyjść na minus

perek99 26,9K

perek99

Użytkownik
Śmieszy mnie mówienie w ministerstwie o ograniczeniu hazardu.
Czyli w STS można przewalić milion i jest ok? a u innych już nie jest ok?
ps. bo państwo ma człowieka w d..., tylko ważne, że z tego miliona dostanie 12% czyli 120 tys
a człowiek może iść na dno

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom