jak klient wpłaci to oglądaKażdy udostępnia transmisję, tylko dla własnych klientów.
jak klient wpłaci to oglądaKażdy udostępnia transmisję, tylko dla własnych klientów.
Lub postawi zakład. A tak w ogóle wyobrażasz sobie klenta bez wpłaty?jak klient wpłaci to ogląda
lemko "przyjacielu" , jak masz coś do mnie, to pisz jak jesteś nie na haju. Albo zmień dilera, bo coś masz jakąś pomroczność jasną.Dla ludzi typu @bukowina, którzy nie zrozumieli komizmu sytuacji:
Legalna firma według prawa polskiego, która nielegalnie (półlegalnie) się reklamuje na Twitterze omijając polskie prawo mówiąca o tym, że Urząd Celny chce się wykazać [przyp. jeżeli chodzi o przestrzeganie prawa], pobiera od konkurencyjnej firmy nielegalnej (niekoniecznie tej, może innej) według prawa polskiego kursy na zdarzenie i/lub streamy ????
są firmy, gdzie można rozpocząć grę bez depozytu, ale my tu nie o tym...A tak w ogóle wyobrażasz sobie klenta bez wpłaty?
A co jest takiego śmiesznego w tym, żeby oglądać transmisję LIVE, to trzeba wpłacić depozyt? Masz zaje***te poczucie humoru, jak to Cię śmieszy.No napisałeś, że nie ma tu nic śmiesznego - a jednak jest
lemko "przyjacielu" :grin::grin::grin: Twój poziom inteligencji mnie powala. Nie jestem godzien z Tobą dyskutować, więc więcej mnie nie zaczepiaj.Od kiedy jesteśmy przyjaciółmi?
A co ja wcześniej napisałem? Powtórzę: Lub postawi zakład.są firmy, gdzie można rozpocząć grę bez depozytu, ale my tu nie o tym...
wykazujesz podziwu godną determinację aby odwrócić uwagę od tego jak żałosną firmą jest STS, co zostało tu bezlitośnie wykazaneA co ja wcześniej napisałem? Powtórzę: Lub postawi zakład.
Ludzie co jest z Wami nie tak? Gdzie ja wspomniałem o STS? Odpowiedziałem userowi @Cinoj, że to nie śmieszne, żeby oglądać transmisje LIVE, to trzeba być klientem buka, w tym wypadku chodziło o Bet365, a jacyś nawiedzeni @lemko i @awax wszystko sprowadzają do rynsztoka. Wy jesteście chorzy, jak kogoś nie zaatakujecie. NAWET BEZPODSTAWNIE. To trzeba leczyć. Powodzenia w wyborze lekarza.wykazujesz podziwu godną determinację aby odwrócić uwagę od tego jak żałosną firmą jest STS, co zostało tu bezlitośnie wykazane
Fartneło się im w STS.bo widzę, że nagle żule z mojego osiedla mają kasę na alkohol) wiadomo skąd...