1
16
19scorpio71
Użytkownik
Witam ! Jestem po wezwaniu do UC i złożeniu wyjaśnień w charakterze świadka z którego teraz pewnie jestem już przestępcą bo mieli w papierach wydruk z numerem mojego konta na który spłynęła kwota 8500,-. Pytania dotyczyły " czy przyznaje się Pan/Pani do gry hazardowej " " czy grał pan/pani na terenie Polski" " w jakiej walucie ma pan/pani konto " " czy zgadza się pan/pani na wgląd do swojego konta bankowego ". Na pewno wiedzieli że to Bet-at-home i znali numer mojego konta, które mam w PEKAO SA. Jako że kwota była wysoka jak to określiła pani inspektor sprawa musi zostać skierowana do sądu i nie mam możliwości dobrowolnego poddania się karze. Aha i ktos pytał czy ma znaczenie fakt że grający jest na hazardzie " w plecy" odpowiadam , nie nie ma . Dla nich ważna jest tylko kwota która wpływa na wasze konto a czy wpłaciliście sto baniek i wygraliście pięc koła to dla nich żaden argument że jesteście stratni. Zabronione jest samo granie u internetowych buków ale nie mogą tego udowowdnić dopóki nie spłynie na wasze konto jakakolwiek kwota. To na razie tyle