koneser
Użytkownik
podbijam, sławetne pko czy inny ?@obywatel
nie napisales do jakiego banku robiles pemrzelewy - mozesz powiedziec ?
podbijam, sławetne pko czy inny ?@obywatel
nie napisales do jakiego banku robiles pemrzelewy - mozesz powiedziec ?
Już jednego poprawiałem chwilę wyżej, ale trudno było to przeczytać pewnie, nie?podbijam, sławetne pko czy inny ?
Czy w Twoich materiałach z postępowania przygotowawczego było coś na temat jak UC zdobyło dane graczy tzn chodzi mi o postępowanie prokuratury?[/quote]Potwierdzeniem twych słów niech będzie fakt, iż to właśnie szczeciński Prokurator wnioskował w mojej sprawie.
Jeśli Twoim zdaniem bardziej sensowne jest kilkadziesiąt stron "spamu" ociekających artykułami, paragrafami i definicjami, które to każdy przy minimum umysłowego wysiłku jest w stanie sam odszukać w tzw. internetach, to gratuluje.Obywatelu 88, nie napisałes w jakim banku miales konto jakby to byla tajemnica XXI wieku.
Zwodzisz i zwodzisz za nos a nic sensownego nie piszesz o co chłopaki pytają
a duzo robiles wplat i wyplat na konto przed kwietniem 2012 ?Witam Panowie,
jestem tu nowy dlatego ze zainteresował mnie watek tego forum.
ja równiez dostałem pismo od UC z art 107 par2 tyle że jako świadek.
I też grałem na bahu w roku 2012 :/ . Co prawda rozmowa dopiero przede mną i nie wiem nawet co im gadać. Konto zaś miałem W BZ wbk.
Możecie cos doradzic?
Konfiskata z prawnego punktu widzenia nie jest możliwa. Grozi mi tylko i wyłącznie to co wynika z zapisów art. z którego to został mi postawiony zarzut.Obywatel88 chyba jeszcze nie padły następujące pytania:
1. Co z środkami, które wypłaciłeś? Czy one ulegają konfiskacie a prócz tego sąd zasądza karę? Czyli jeżeli np. wypłaciłeś 7000 zł z buka, to teraz grozi Ci łącznie utrata 7000 zł + 3000 zł (standardowa kara z wyroku nakazowego)?
2. Czy Urząd Celny wnioskuje o zniesienie tajemnicy bankowej w stosunku do wszystkich twoich kont bankowych, jedynie tego konta, na którym były przelewy z buka, całego okresu 5 lat i wszystkich transakcji, czy jedynie okresu, w którym były podejrzane transakcje?
taki cwany jestes bo akurat przelewow z baha nie robiles ... Prawda jest taka ze wylapuja tych co mieli tylko pare wplat bo oni nie wiedza co to skrill a na forum zarejestrowali sie dopiero po otrzymaniu wezwania bo wczesniej o tym forum nie slyszeli ... Taka prawda uc sciga tylko tych poczatkujacych bo tylko oni sie przyznaja i dzieki temu sa wyniki ...Nie bylo mnie tutaj ze 2 miesiace ale widze ze terapia strachu dalej trwa ?!
Dziwne jest ze ponad 90% wezwan z UC dostaja osoby ktore maja tutaj 1 ,2 wpisy na forum ze tez nikogo to nie zdziwilo ...
Ja mam tylko pytanie do tych wszystkich osob ktore otrzymaly wezwania ile placa ziemniaki za taki wpis na forum ??? Bo jesli to jest jakas fajna stawka to tez sobie porobie jaja
Ty sie chyba zle czujesz, ludzie tu wchodzą bo szukaja porad. A ta strona wyswietla sie w google gdy wpiszesz UC art 107 par 2...Nie bylo mnie tutaj ze 2 miesiace ale widze ze terapia strachu dalej trwa ?!
Dziwne jest ze ponad 90% wezwan z UC dostaja osoby ktore maja tutaj 1 ,2 wpisy na forum ze tez nikogo to nie zdziwilo ...
Ja mam tylko pytanie do tych wszystkich osob ktore otrzymaly wezwania ile placa ziemniaki za taki wpis na forum ??? Bo jesli to jest jakas fajna stawka to tez sobie porobie jaja