Q
0
qlimax8555
Użytkownik
@rozkos a jak Twoja sprawa?
Nie ma takiego banku jak samo Pekao. Jest jak mówisz- Pekao SA i właśnie z tego banku były słynne informacje na temat przelewów.O jakie banki konkretnie chodzi ? Bo jest mowa o Pekao , a jest tez Pekao SA to są dwa różne banki . Dzięki za info
Owszem byłem. Nie mają nic poza wyciągiem z mojego konta na którym to widnieją wpłaty z bah-u (są to dane szczegółowe udostępnione przez mój bank na wniosek prokuratora). Brak danych dotyczących ewentualnych logowań na stronie bukmachera. Brak jakichkolwiek dowodów zawierania zakładów. O dalszych efektach postępowania zostanę poinformowany jak to Pan celnik określił "w stosownym terminie".Czy byłeś już zaznajomić się z dowodami? I co dalej?
Okres dwóch miesięcy, początek 2012r.@Obywatel88 jakiego okresu dotyczy Twoja sprawa?
pisze jak byk : wpłaty z Bahu.. czyli wypłaty z buka na konto.Obywatel napisałes wpłaty z bahu - to sprecyzuj wplaty do bahu czy wypłaty z bahu?? bo to zasadnicza róznica
Pytałem tu i tam ale to akurat mało ważne, czytam dość sporo forum itp. spraw związanych z tą sprawą i dostrzegłem że głównie czepiają się osób łamiącym w dalszym ciągu prawo fakt jest jeden kiedyś przyczepią się i tych nie grających ale ich jest zdecydowanie ciężej wyłapać najlepiej zacząć od najłatwiejszych jak Polski bank itp. Ale to tylko moje przemyślenia mogę się mylić.@Doberman skąd masz takie informacje?
"Sąd Okręgowy dnia 26.08.2014 odmówił Prokuratorowi ujawnienia tajemnicy bankowej jednej z osób podejrzanych o złamanie postanowień ustawy hazardowej.uważam, że Obywatel88 przedstawił bardzo ważną wiadomość z której można wnioskować że faktycznie służby posiadają wyciąg rachunku bankowego od dnia 1 stycznia 2009 r. do dnia 24 kwietnia 2012 r. austriackiej spółki
a co za tym idzie mają na tacy tych 24.636 graczy wobec których dodatkowo prokurator wnioskuje do banku na który zostały wypłacone pieniądze o wyciąg potencjalnego "uczestnika" w związku z czym dochodzi również do ustalenia gry np. w 2012, 2013 czy 2014.
Za takie idiotyczne pytania od razu powinien byc ban. Wazne informacje gina w gaszczu pytan, na ktore juz ktos odpowiadal przynajmniej pare razy kilka stron wczesniej.Witam!
Moze mi ktos powiedziec jak to jest z wyplatami na skrill?
Czy dzieki temu uniknie sie wysledzenia?
Potwierdzeniem twych słów niech będzie fakt, iż to właśnie szczeciński Prokurator wnioskował w mojej sprawie.[/quote]Czyli wychodzi na to, że sąd może wedle własnej interpretacji dać zgodę na złamanie tajemnicy bankowej bądź nie.
W mojej sprawie nic nowego tzn czekam co będzie dalej.@rozkos a jak Twoja sprawa?