J
0
Wszystko co darmowe jest słabe .............to vpn z opery dobry ostatecznie czy nie ?
Niestety wiele ludzi którzy nie mają pojęci o VPN-ach zaczęli tego używać i bukmacherzy zaczęli się zabezpieczać. Problem polega na niewiedzy tego mechanizmu. Dlatego powoli VPN-y są spalone te darmoweWszystko co darmowe jest słabe .............
Nie tylko już te darmowe ale także niektóre płatne gdzie nagle tak zwiększył się przepływ łączności np. Do Bet365, ze musiało zostać to zauważone ale na szczęście pozostaje jeszcze sporo w grze ale kolega wyżej dobrze napisał, ze czasami wynika to z niewiedzy.Niestety wiele ludzi którzy nie mają pojęci o VPN-ach zaczęli tego używać i bukmacherzy zaczęli się zabezpieczać. Problem polega na niewiedzy tego mechanizmu. Dlatego powoli VPN-y są spalone te darmowe
Odnośnie tego skrilla. Nie korzystałem z niego nigdy. Jakie Twoim zdanie są zasady bezpieczeństwa dla korzystania z tego serwisu? Jakie dane podać podczas rejestracji? Czy przelewanie pieniędzy ze skrilla na konto bankowe jest w ogóle bezpieczne? Czy istnieją jakieś inne możliwości?
Masz na forum wątek na temat Skrill nie ma sensu powtarzać wszystkiego o Skrill w temacie o ustawie hazardowej .
Będzie jak z kredytami we frankach. A zmiana kursów i wahania walut ? Bitcoin to strasznie niestabilna waluta.Po co się bawić w VPN'y i ewentualne problemy z wypłatą, lepiej zainteresować się czym jest BitCoin (anonimowa e-waluta, którą bez problemu kupisz jak i sprzedasz za przelew, wpisując w google kantor bitcoin) i grać w zagranicznych bukach, akceptujących tą metodę płatności. Buki w BTC nie wymagają jakichkolwiek danych osobowych czy weryfikacji, akceptują graczy z całego świata, ja gram w Cloudbet.pl (oferta i kursy bliźniacze do b365, świetna sprawa)
Potrzebujecie swój portfel, coś jak skrill - wpisujecie w google blockchain, po założeniu darmowego, anonimowego konta, dostajecie swój adres portfela, na którego dostaniecie walutę z kantoru w zamian za przelew w PLN..
NIE PISZCIE DO MNIE NA PW Z PYTANIAMI I PROWADZENIEM ZA RĄCZKĘ, JAK WAS TO ZAINTERESUJE TO SAMI POCZYTAJCIE, POGOOGLUJCIE..
Brzmi to tak jakby nie było gdzie grać bez VPN. A są przecież jeszcze bukmacherzy tacy jak np. Dafabet, Sbobet, Marathonbet, giełda Matchbook z całkiem dobrymi kursami.Po to, że nasz polski rząd nas do tego zmusił??