shingper
Użytkownik
Znikną automaty, pojawi się http://www.nebulapolska.pl/ rynek nie lubi próżni ????
Tam gdzie wcześniej, Bet365 - jak zarabiasz to warto tam cały czas pozostać mimo iż trzeba trochę więcej dołożyć do interesu ale z głową ładnie działa.gdzie teraz gracie???
Sportigbull(dawny Sportingbet) , Marathon ...gdzie teraz gracie???
sbobet nie zablokował przy rejestracji Polski. Był konunikat, że analizują aspekty prawne nowej polskiej ustawy. Może dalej analizują.Sportigbull(dawny Sportingbet) , Marathon ...
PS.od 8 dni czekam na wypłatę ze Sportigbulla-robią mi problemy z weryfikacją,bo ich skroiłem na pierwszym becie...napisałem jeszcze raz dzisiaj do nich trochę ostrzej i zobaczymy jak zareagują,także na razie ostrzegam przed nimi...
Tylko po o czekać na bwin jak będzie tak samo jakbyś grał np. w forbecie teraz ? ????
To dla jasności zamieścić trzeba jeszcze uchwałę z 2009 r. Akurat wtedy prowadziłem punkt bukmacherski i pamiętam okoliczności. William Hill , Ladbrokers i kilka innych buków angielskich pozamykało mi wtedy konta. Dla jasności - głosowałem wtedy na POWyniki głosowania dla ludzi normalnych.
Dla Ediego i paru osób trzeba zmienić wszystkie nazwiska w PIS na "Tusk"
http://www.sejm.gov.pl/Sejm8.nsf/agent.xsp?symbol=glosowania&nrkadencji=8&nrposiedzenia=32&nrglosowania=159.
I przy okazji APEL jeśli znajdzie się ktoś nowy na forum :
Nie ujawniła się jeszcze ani 1 osoba żyjąca z grania na polskich bukach , ale jak grzybki po deszczu widać osoby mocno poszkodowane ( niestety)
Dobrym kandydatem do grania z podatkiem 12% byłby jasnowidz Pan Krzysztof Jackowski ????
Tylko czy dar jasnowidzenia działa w tym aspekcie.
1. czy konta przenoszone są razem z limitami?Właśnie mi przenieśli konto z 10bet na Betrally , podobnie jak sportingbet poprzenosił na sportingbull, kursy niektóre ciut słabsze jak na 10bet albo comeon (troche wieksza marża) ale i tak lepiej tak grać jak ze złodziejskim podatkiem, jak ktoś szuka "bezpodatkowych buków" to polecam jeszcze jeden który póki co działa ????
Na Betrally Skrill też działa, a z Unibet to trzeba uważać z wypłatami, jak ktoś za często wypłaca to blokują skrilla i pozostaje konto bankowe nie dośc że ryzykowne to jeszcze przeliczają na euru po swojemu a bank po swojemu i wychodzi że kasy wpływa mniej niż powinno, co prawda na przelewie nie ma że ud UNIBET czy innych oznak że z bukmacherki tylko "nadawca" jakiś Earthport czy coś takiego a oni niby nie tylko bukmacherką się zajmują, coś jak przelewy24 chyba ale i tak przy większych kwotach jest ryzykowne, a skrill to skrill wydaje sobie kase normalnie płacąc w sklepach a paragony nie sąimienne przecież to nikt sie nie doczepi, co innego jak ktoś przelewa na konto ale to inna bajka
W sumieChoć by mieli gorsze kursy to dla zasady ????
na 10bet miałem limit 1e na zakład, a na Betrally mam po kilkaset euro na niszach, więc chyba zresetowali limity. Nie wiem jak sytuacja na sportingbull bo nie mają nic interesującego w ofercie, a limitów bez postawienia zakładu sprawdzić nie można1. czy konta przenoszone są razem z limitami?
Proszę, pierwszy post jednak może być inteligenty ????ja jestem tu nowy, gram czasem u ziemniaka jak brakuje mi na piwo.
a poważnie, przejrzałem tych chyba 500 stron i oprócz wątpliwej jakości porad nie znalazłem nic co by ułatwiło działanie w nowych warunkach. jeżeli ktoś grał poważnie to VPN ma już dawno i używa tylko elektronicznej portmonetki. a kombinacje z lipnymi adresami przetestował wielokrotnie. więc dla zawodowców pewnie niewiele się zmieni, trudniej będzie o lipne konta. może podskoczy trochę adrenalina. ale nikt z zawodowców nie zagra u ziemniaka.
PS: pozdrawiam cię bolo,