N
11
newengland
Użytkownik
Nie rozumiem i nie wiem po co ta jałowa dyskusja i niepotrzebne przepychanki.
edi litosciA zatem ponownie
Od nich możesz zacząć, dorzuć mafiosów (Schettino, Miro, Rycho, Zbycho) + kolejnych złodziejaszków (patrz Vincent, Kapica) + "dzisiejszych" "mądrych inaczej" w tej sprawie i będziesz miał kompletCzyli wszelkie pretensje kierować do Tuska i Suchockiej za to , że całoroczny spierdzielił z Polski
Bez dociny i chamstwa, kierunek Malta lub UK. Albo obsrane gacie i kombinowanie. Nie ma opcji na plus. Rząd zgasił światło pozostaje czekać aż znów będzie widno. Wszystkie próby albo kosztować będą rany albo pobudzą strażników.Na prywatną wiadomość się chyba nie doczekam więc może ktoś powie czy na te bitcoiny można grać normalnie i zyskiwać czy to tylko zabawa i za duże starty na skokach waluty i przewalutowaniach. Dodam, że na buku który odszedł osiągałem yield 5-6%, a chce wychodzić dalej na plus
***** jak zwykle koles pyta o jedno a dostaje odpowiedz z dupy i tak caly czasBez dociny i chamstwa, kierunek Malta lub UK. Albo obsrane gacie i kombinowanie. Nie ma opcji na plus. Rząd zgasił światło pozostaje czekać aż znów będzie widno. Wszystkie próby albo kosztować będą rany albo pobudzą strażników.
No w końcu to dotarło :grin: a więc uczysz się, choć z dużym trudem...Edi wiem ta ustawa to wina Tuska
Zaprzestanie obsługiwania graczy z Polski (z polskim adresem) rozpoczęło się od uchwalenia Ustawy hazardowej z 2009, w wyniku której odeszły z polskiego rynku firmy takie jak np. Ladbrokes, Victor Chandler, Skybet, Stan James, BetVictor, Coral, Totesport, Boylesports, Centrebet czy WilliamHill zaś inne pozostały tu tylko dlatego, że ekipa Tuska nie notyfikowała KE zapisów tej Ustawy - co pozostawiło im furtkę do pozostania na naszym rynku, wobec niejasnej na gruncie prawa sytuacji, z wykorzystania to którego bubla prawnego nie chciały skorzystać w/w przeze mnie firmy uznając to za nieetyczne, jak określił to wtedy rzecznik firmy Ladbrokes a i nasze sądy bardzo rozmaicie ten brak notyfikacji traktowały w swoich orzeczeniach w postępowaniach wobec graczy, wszczętych przez UC pod wodzą Jacka Kapicy jesienią 2014, gdy rozpoczęła się krucjata przeciw graczom zawierającym zakłady w Internecie.Czyli wszelkie pretensje kierować do Tuska i Suchockiej za to , że całoroczny spierdzielił z Polski :wink:
Zapewne znasz tę wypowiedź Gowina, że w porozumieniu z go popierającym w tej sprawie ministrem Morawieckim - wkrótce po wejściu w życie obecnej Ustawy hazardowej, rozpoczną prace nad rozdzieleniem sektora zakładów sportowych od hazardu.Najgorsze jest to, że nikt już nigdy nie cofnie tej ustawy.