w jaki sposób oni liczą te dzienne stawki?120 stawek dziennych. Jeszcze rok temu było to 720 stawek i/lub kara pozbawienia wolności. Ustawodawca złagodził przepis do 120 stawek. Należy pamiętać, że nadal mogą to być potężne kwoty.
Moderator/administrator tego forum otrzymał w 2015 r. kopie wyniku kontroli. Tam kwoty są jasno wyrażone, oraz przez administratora potwierdzone na tym forum. Nie muszę ściemniać ????trafiles cos grubego ze wygrales tyle siana? nie chce mi sie wierzyc ze stopniowo ich goliles z hajsu a oni sie tylko przygladali zamiast wlepic ci limit
A jakie sa przeslanki do przesluchiwania tych znajomych z fb? Czym oni to uzasadnili i o co ich pytajaoczywiście, że poważnie. Wstydu się przed ludźmi najadłem, bo wzywani byli niemal obcy mi ludzie z którymi kontaktu od lat nie miałem.
Swiadkiem to mozesz byc i Ty teraz. A pytac moga Cie czy cos wiesz w temacie skoro na jednym forum piszecie... Bezsens, ale jednak tak to dzialaA jakie sa przeslanki do przesluchiwania tych znajomych z fb? Czym oni to uzasadnili i o co ich pytaja
Skoro w pismie sa podane numery kont to logiczne, ze tak. 3 banki karta skrill nie wyplaciHazard bezpośrednio na konto bankowe z buka wplacales?
I jak wcześniej pokazałeś, to wszystko tylko z Bet-at-home orżnąłeś?Mam prawnika ????
Otrzymuję w prywatnych wiadomościach, że wierzą, ale nie wierzą co do kwot itp. Wrzucam ostatni raz, część wyniku kontroli (na zbyt obszerny materiał, tylko wycinek najważniejszy).
http://ifotos.pl/zobacz/IMG201703_assrapn.jpg
http://ifotos.pl/zobacz/IMG201703_assrape.jpg
Obywatele naszego kraju licznie zamieszkują kraje zachodnie, mając tylko polski dokument tożsamości. Choćby BAH nie wymaga potwierdzania miejsca zamieszkania. Wystarczy dokument tożsamości.Hazżard czy masz dobrego prawnika, z ktorym konsultujesz najlepsza linie obrony? W razie czego to sluze pomocą, bo temat już rozgryzalem. Tez szczecin.
A co do karty z niemieckim IP to nie masz problemów z bukami , że jako obywatel polski/rezydent grasz z niemieckiego IP?