Leszczu, chcę coś zamieścić, a Ty po mnie już jedziesz.
Ale spoko. Jeszcze 7 postów o niczym i zamieszczę.
Wrzuc na jakis serwer uploadu i wstaw link tutaj. A Macierewiczami, ktorzy wszedzie szukaja teorii spiskowych sie nie przejmuj.
Leszczu, chcę coś zamieścić, a Ty po mnie już jedziesz.
Ale spoko. Jeszcze 7 postów o niczym i zamieszczę.
Zamiast spamować na siłę wrzuć tu: http://zippyshare.com/Chciałem na serwer ifotos, lecz też odrzuca linki. Dobra jeszcze 6 ????
O kurde w jaki sposób cię namierzyli i jakiego rzędu to kwoty?Chętnie przekażę w terminie późniejszym ,dalsze ustalenia tj. postanowienia o przesłuchaniu świadków (Facebook itp), lecz w obecnym momencie odmawiają mi wglądu do akt sprawy.
Tak, ale pewnie sprawę koledze założyli jeszcze przed upływem tych 5 lat, a wtedy nie obowiązuje przedawnienie.Oni chca dane za 2011, a czy czasem 5 lat nie sa takie rzeczy trzymane i potem kasowane?
Nam takie kwoty nie groza, ale kurde, to jest chory kraj, widac, ze chlop zna see na rzeczy ma talent do analizy, zarabia na tym pieniadze to go trzeba udupic, taka postkomunistyczna spozcizna...dokładnie 3.342.413,03 zł
Ja wcześniej wypowiadałem się na forum, jako jeszcze będąc kontrolowanym przez UKS w Szczecinie. Jednak z uwagi na chamstwo i prostactwo tutejszych ludzi, zaprzestałem wypowiedzi.
Nie mowie o przedawnieniu tylko trzymaniu historii w archiwum banku czy tu akurat posrednika p24Tak, ale pewnie sprawę koledze założyli jeszcze przed upływem tych 5 lat, a wtedy nie obowiązuje przedawnienie.