nie twierdze ze weryfikujesz kilak razy .weryfikujesz raz przed pierwsza wyplata.weryfikujesz aadres ktory podales i pisze dokladnie ze kilka lat temu wystarczyl byle jaki papierek z adresem a teraz chca rachunku...jak pisalem weryfikowalem u wiekszosic i wiem ja kto wyglada...buhauab ty nawet pojęcia nie masz co mówisz za media rachunek?? dziecko ja grałem 5 lat w UK i wiem jak jest tam mają wyebane jajaca na to bo wiedzą że, ludzie sie przeprowadzają co chwile a konto weryfikujesz raz i tyle. Wystarczy że, raz im wyślesz skan i to nie za rachunki bo wystarczy skan z wyciągiem konta bankowego jakiegoś z UK. Miałem w UK w 4 bukach konto w żadnym z nich nie bylo weryfikacji o takiej jakiej piszesz i nie wal nikomu tu ściemy..
Z darmowego VPN jak ktoś chce korzystać to wiadomo = BAN to tak jakbyście sobie na TORze grali zdubluje sie IP czy szybciej czy póżniej, ale wykupując prywatne proxy nie ma możliwości.
Thank you for sending in a copy of your identification document as
verification of your identity and age. Your account has now been unfrozen
and you are free to play again.
However no withdrawal requests can be processed until we receive proof of
your registered address to complete our checks.
This can be any of the following:
(It must be dated within the last three months)
• Complete copy of a mortgage statement
• Complete copy of a utility bill - i.e. water, gas, electric, TV
licence,
telephone or Council Tax
• Complete copy of a mobile phone statement
• Complete copy of a P60 (P45 and wage slips not accepted)
• A recent copy of a Student Finance Awards letter
• Complete copy of a HMRC Awards letter
skopiowalem mail z corala .tak jak napisalem weryfikuja ci wiek ale zeby zweryfikowac adres maja okreslona liste dokumentow...u kazdego buka wyglada to inaczej i sa coraz bardziej upierdliwi kiedys bylo tak jak napisales ze wyslalo sie im byle co i akceptowali..np bet365 kiedys wymagal tylko dwoch roznych dokomentow i to wystarczalo...
i oczywiscie zgadzam sie ze majac kogos znajomego zaufanego ktory przejdzie weryfikacje smialo mozna grac na niego...