Ciekawy artykuł na temat ustawy hazardowej
A część może wykupi licencję i będzie podatek 12%. Skrill nie będzie wtedy potrzebny.no to prosta sprawa przecież,bukmacherzy i tak się wycofają po 1 stycznia więć nie bedzie nawet okazji wpłacać z polskich kont skrill..
Inaczej mówiąc oszustwo pełną gębą. Nie wczytywałem się jak oni to robią.skrill/konto u buka na dane zagraniczne inaczej nie pograsz, wstawiałem tu link do portugalskiego forum i na takiej zasadzie to działa
Ja jakoś nie mam,a bezdomny nie jestem :razz:w polskich dowodach masz adres zamieszkania,
Bo z dowodu zniknął już meldunek na nowych dokumentach ????Ja jakoś nie mam,a bezdomny nie jestem :razz:
Zatem trzeba fałszować wyciągi albo faktury/rachunkiw polskich dowodach masz adres zamieszkania, moze reszta krajow jest bardziej cywilizowana - w uk nie masz adresu w dowodzie i dlatego wysylasz np wyciag z banku jako potwierdzenie adresu.
Oo, dobrze wiedzieć. Ja mam właśnie jeszcze stary dowód z adresem i przed chwilą zauważyłem, że mi już upłynął termin! ????Bo z dowodu zniknął już meldunek na nowych dokumentach
Jak ważny do 2020 to wyrabiany był w 2010 to chyba z nowym niewiele ma wspólnego ?http://wiadomosci.onet.pl/kraj/jak-wyrobic-nowy-dowod-osobisty/qm9dlbEe bajki opowiadacie, nowy dowód siostry (ważny do 2020r bodajże) ma adres zamieszkania i niczym szczególnym się nie różni od mojego starego.
No tak, nowy to pojęcie bardzo luźne. Dla siostry jest to nowy dowód. Ten bez adresu wymyślono po tym jak już wymieniła. Czyli będą dwa wzory dokumentów w tym samym czasie obowiązywać. Ja będę miał bez adresu a ona z adresem. Ciekawią mnie jeszcze dwie rzeczy związane z moją wymianą po czasie ale to nie w tym temacie.Jak ważny do 2020 to wyrabiany był w 2010 to chyba z nowym niewiele ma wspólnego ?http://wiadomosci.onet.pl/kraj/jak-wyrobic-nowy-dowod-osobisty/qm9dlb
czyli w praktyce nielegalnyskrill sam w sobie jest legalny jeżeli nie wypłacasz kasy z bukmacherki
to tak samo jak konto bankowe,legalne póki nie wypłacasz hasju z bukmacherki ????czyli w praktyce nielegalny