Niektóre postulaty jego partii przechodzą n.p. ten o zezwoleniu na reklamę zakładów bukmacherskich. Jeżeli ten projekt zostanie zmielony w KE to myślę, że normalne podatki w tym segmencie rynku (legalnie w PL) nie są bez szans.Oj Gowin Gowin co ty piep*** ja sie pytam...Ciagle w kolko to samo a ze 90% rynku sie wycofa to co tam.... ????
Chodzi o 24 tys. osób prześladowanych przez aparat urzędniczy nieświętej pamięci pod-sekretarza Kapicy? Generalnie zapadają wyroki uniewinniające, chyba że ktoś się przyznał do winy, albo nie zdołał się odwołać od wyroku nakazowego.Jak się ma sprawa tych 24 tys. w tym momencie. Przez ostatni rok nie byłem w temacie. Czy może zdarzyło się coś nowego?
Sąd może pytać o wszystko. Co do zakończenia sprawy? Nikt (oprócz sędziego, który będzie ją prowadził) Ci na to nie odpowie. Teraz wszystko w rękach sądu (sędziego, sędziny), jak do wszystkiego podejdzie. Wyroki jak wiesz zapadały różne. Powodzenia i napisz jak się to skończyło.Czy sąd może pytać się, jakie to były kraje, każe mi coś udowadniać?
Ma sprawę w sądzie. Więc jak może być świadkiem?(jesteś świadkiem, czy oskarżonym)
Jeszcze do niedawna, sąd był tylko arbitrem w sprawie i oskarżyciel miał udowodnić winę, ale po niedawnych zmianach sąd może żądać przeprowadzenia dowodu i w pewnym sensie lepiej mieć coś na swoją obronę.Pytanie, czy ja mam udowadniać moją niewinność, czy sąd / urząd celny winę.
Którego konkretnie okresu dotyczy twoja sprawa?Logowania są z Polski, teoretycznie nie ma to znaczenia wg mnie, bo logowanie na konto bankowe nie ma związku. Tak naprawdę nużąca jest już ta sprawa, a ciągnie się już półtora roku.