Luzuj poślady i zastanów się zanim kogoś zaczniesz publicznie wyzywać koleżko. Sorry, nie chcialo mi się przegladac 278 strony, aby doczytać, że muszę wrzucić tu swój skan wezwania.. ????psie kapicy zamilcz raz na zawsze i przestan straszyc ludzi, bo tych farmazonow sie czytac nie da. Co ty probujesz uskutecznic ? Kogo nastraszyc? Boicie sie ze dobiora sie wam do dupy pieprzone urzednicze larwy utrzymywane za nasze podatki ? Ile ta patologia ma trwac ? Zapamietajcie sobie jedno to my na was pracujemy a nie wy na nas, jestesmy w UE I POD TO PRAWO podlegamy czy wam to sie podoba czy nie.
Prawo hazardowe to totalny bubel napisany na kolanie, a wy jestescie psami gonczymi. Ale spokojnie za 1,5 mc zmieni sie wladza i to was zaczna scigac, zobaczycie jak to jest po drugiej stronie barykady.
Olejcie tego kmiota, bo ktos kto pisze ze dostanie wyrok nakazowy probuje tylko nastraszyc, uc maja gowno nie dowody i nie sa w stanie zrobic nic wiecej, brak narzedzi procedur, mozliwosci uzyskania czegos wiecej, operatorzy przechowuja dane logowan raptem z 12 mc a zaden buk nie udostepni historii grania bo nie ma takiego obowiazku bo dziala legalnie wobec prawa UE.
Spijcie spokojnie a urzednicze larwy olejcie cieplym moczem.
Spokojnej nocy
Szczerze mowiac grzeje Mnie to i nie musze się tutaj nie wiadomo jak uwiarygadniać bo nie mam takiej potrzeby, a to że jakiś bladyrs ma problem, to juz nie moja wina. Napisałem jak sprawa wyglada i tyle. Pozdro dla normalnych.