nosnasystem
Użytkownik
Coś ustalili konkretnego? Mam okrojony czas przed nocą pracy więc musze obejrzeć to jakoś w skrócie
wiec plus jest taki że buki najpewniej zaczną się wycofywać dopiero od stycznia,do tego czasu PO może przejebać wybory i może jeszcze się coś ciekawego wydarzyć"W przypadku przedłużenia się prac nad ustawą do czerwca 2015 r., proponowany termin wejścia w życie ustawy to 1 stycznia 2016 r"
co masz na myśli pisząc to zdanie? jakie buki i skąd będą się wycofywać?wiec plus jest taki że buki najpewniej zaczną się wycofywać dopiero od stycznia
Na wczorajszej podkomisji, jakaś babka z PISu powiedziała że jest przeciw wpuszczaniu zagranicznych operatorów do PL, więc wcale nie musi być lepiej ;dwiec plus jest taki że buki najpewniej zaczną się wycofywać dopiero od stycznia,do tego czasu PO może przejebać wybory i może jeszcze się coś ciekawego wydarzyć
w momencie przepchania ustawy i jej notyfikowania przez KE wtedy bedzie ona juz obowiazywac,i wtedy odpada opcja tlumaczenia sie ze polska ustawa jest niezgodna w UE i nie byla notyfikowana ( czym obecnie kieruja sie wszystkie buki)co masz na myśli pisząc to zdanie? jakie buki i skąd będą się wycofywać?
jasne ze nie bedzie lepiej,bardziej mialem na mysli ze moze wtedy zaprzestana prob notyfikowania obecnego bubla,i nim napisza nowa ustawe to zajmie im kolejke miesiace,lata ????Na wczorajszej podkomisji, jakaś babka z PISu powiedziała że jest przeciw wpuszczaniu zagranicznych operatorów do PL, więc wcale nie musi być lepiej ;d
Uwaga! Dość nieoczekiwane zakończenie Komisji Finansów Publicznych! Komisja po przyjęciu zmian do ustawy o grach hazardowych została zaskoczona przez prawników biura legislacyjnego, którzy stwierdzili, że oświadczenia ministra Nenemana są dla nich niewystarczające i wnioskuja o odesłanie projektu do opini MSZ! Warto było walczyć i wykazywać ułomności! Minister nie odpowiedział nawet na moje do widzenia... chyba sie wsciekł #ustawahazardowa
noi oby tak dalejz fb Górczyńskiego
Wytłumacz mi dlaczego niby buki miały by się wycofać? przeciez ta nowelizacja dotyczy ,, umożliwieniu spółkom akcyjnym lub spółkom z ograniczoną odpowiedzialnością, które mają siedzibę w kraju Unii Europejskiej lub państwie należącym do Europejskiego Stowarzyszenia Wolnego Handlu prowadzenia w Polsce – za pośrednictwem utworzonego oddziału – działalności dotyczącej określonych gier hazardowych. "noi oby tak dalej
niech sie cymbaly mecza z przepychaniem tego gowna,a czas leci i leci
dopiero gdy uda sie uda im to notyfikowac to wtedy sie skonczy dla nas zabawa
wtedy zawsze zostaje mala wyprowadzka do Tajlandii,na Malte czy gdziekolwiek
tylko minus jest taki ze gdy na polskim rynku zostana tylko pro gracze na emigracji to bedzie bardzo latwo takiemu b365 ich wylapywac i bardzo szybko limitowac ...
powtórzę raz jeszczeWytłumacz mi dlaczego niby buki miały by się wycofać? przeciez ta nowelizacja dotyczy ,, umożliwieniu spółkom akcyjnym lub spółkom z ograniczoną odpowiedzialnością, które mają siedzibę w kraju Unii Europejskiej lub państwie należącym do Europejskiego Stowarzyszenia Wolnego Handlu prowadzenia w Polsce – za pośrednictwem utworzonego oddziału – działalności dotyczącej określonych gier hazardowych. "
To bardziej uderza w graczy , jezeli kogoś by złapali na grania w necie u nielegalnego bukmachera to wtedy taki gracz już się nie wytłumaczy . Nie widzę związku z wycofywaniem się buków z polski . W większości krajów jest blokada nielegalnych bukmacherów albo IP wniosek z tego że to jest jedyny możliwy sposób żeby nielegalne buki się wycofały. Jeżeli jest inaczej to prosze o wyprowadzenie mnie z błedu. Moim zdaniem z tego co można wyczytać i nawet na chłopski rozum buki się nie wycofają z PL bo niby czemu?
szefie jak jest z VPNami u buków,można grać na legalu czy raczej jest szansa ze sie tym zainteresuja?Żadnej przeprowadzki, później zwrócicie się do mnie ja Wam ustawię VPNy
Dokładnie , zgadzam sie w 100% . Moim zdaniem to uderzy bardziej w graczy, jak kogoś capną to koniec tłumaczenia że ustawa to gniot. Ale zobaczymy co się wydarzy.musze_schudnac zapewne masz część racji. Pamiętać też można o tym, iż ustawa zezwala zawierać zakłady po za terytorium RP, tak wiec buki mogą zezwolić na zakładanie kont, a w warunkach korzystania gdzieś będzie napisane dla Polaków zawierających zakłady po za RP. Dzieki temu ew odpowiedzialność przerzucą na graczy. Czas pokaże teraz to wielka zgadywanka.
- jakby złapali w necie u nielegalnego - a teraz co nie mogą złapać?To bardziej uderza w graczy , jezeli kogoś by złapali na grania w necie u nielegalnego bukmachera to wtedy taki gracz już się nie wytłumaczy . Nie widzę związku z wycofywaniem się buków z polski . W większości krajów jest blokada nielegalnych bukmacherów albo IP wniosek z tego że to jest jedyny możliwy sposób żeby nielegalne buki się wycofały. Jeżeli jest inaczej to prosze o wyprowadzenie mnie z błedu. Moim zdaniem z tego co można wyczytać i nawet na chłopski rozum buki się nie wycofają z PL bo niby czemu?