>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

USA Sports Betting - Polacy w USA

belkin 0

belkin

Użytkownik
Mieszkam w Chicago od 15 lat , moja &quot;przygoda&quot; z bukmacherka zaczela sie jakies 3 lata temu. Zaczynajac gre nie mialem pojecia czy w usa istnieja naziemni bukmacherzy tak jak w Polsce ( no oczywisie LAS VEGAS to tak ale za daleko od Chicago) wiec pierwsze konta zakladalem na rodzine w Polsce ,niestety gra byla bardzo uciazliwa ze wzgledu na roznice czasowa jaka dzieli kraje ( 7 godzin) Po dwoch latach meczarni udalo mi sie znalez bukmacherow internetowych , dzialajacych w usa. Pomyslalem sobie o otwarciu tematu dla ludzi mieszkajacych &quot;za oceanem&quot; (jednak jest nas tu ponad 1 000 000) oraz osob ktore wybieraja sie na wakacje ,moglibysmy sie dzielic swoimi doswiadczeniami , porozmawiac na rozne tematy (gdzie mozna wypic dobre piwko , zjesc dobry obiad, gdzie szukac pracy , mieszkania, lub do ktorego banku pojsc po pozyczke ✅HE HE HE itd.) a moze nawet wybrac sie na mecz CUBS lub BLACKHAWKS. Jezeli nie bedzie odzewu to zlikwidujemy temat ale mam nadzieje ze bedzie cieszyl sie duzym zainteresowaniem.
LET&#39;S GO HAWKS

belkin 0

belkin

Użytkownik
Informacja dla osob z illinois :
w niedziele 16 odbedzie sie ciekawa auction z materialami budowlanymi ,adres 16119 chicago rd. sandwich 60548
Mozna tam kupic wiele ciekawych i tanich !!!! materialow (okna, siding,krany itd.)
wiem ze ciezko znalez ten adress na gps a jezeli ktos wybieralby sie to moze zadzwonic i podam mu dokladniejsze wskazowki jak tam dojechac
1(312)878-7929 Marcin

N 0

nergal333

Użytkownik
=]
czesc belkin, szukam kogos kto mi pomoze, chcialbym troszke poobstawiac mecze online, ale niestety zaden buk nie oferuje tego dla kogos kto mieszka w USA, jak mozesz to odpisz, dziekuje

hunter3 673

hunter3

Użytkownik
hejka , jestem nowy tutaj.W Polsce gram od dobrych kilku lat.Możecie mi coś więcej napisać o stawianiu tutaj.O wpłatach i wypłatach na tutejsze konta.Wszystko co może się przydać i nie narazić się urzędom.
Z góry dzięki za pomoc

belkin 0

belkin

Użytkownik
Pare postow wyzej podalem liste bukmacherow internetowych ( nie ma takiej ilosci jak w Polsce no ale jest w czym wybrac , daja fajne bonusy nowym uzytkownika) Jezeli chodzi o wplaty to oczywiscie Visa, mastercard, przelewy bankowe (oczywiscie potrzebuja kopie prawa jazdy i karty kredytowej ale to mozesz wyslac dopiero jak bedziesz wybieral pieniadze a wyplaty to maja rozne sposoby np. na konta lub fedex przywozi czeka. Napewno jestes posiadaczem social security to beda chcieli ostatnie 4 liczby.
Wszystkie firmy sa zarejestrowane np. jamaica , costa rica , jeden chyba w kanadzie ....

hunter3 673

hunter3

Użytkownik
Ok, dzięki za kilka informacji.Jestem tu dopiero od kilku tygodni i nie ma jeszcze social security.Zarejestrowałem się na BetJamaica.com tylko mam teraz problem ze wpłatą do diaska.Kurczę przez Moneybookers nie idzie siano bo coś blokuje mi wpłate , nie wiem czemu tak się dzieje.Nie mam tu konta jeszcze wieć próbuje wpłacić z Polski.Jak na razie bezskutecznie grrr...
Jeszcze raz dzięki, bede kombinował dalej.W końcu coś sie wykluje mam nadzieje.

belkin 0

belkin

Użytkownik
W Kamart, Walmart i walgrens lub curency exchange mozesz kupic karte visa pre-paid i bedziesz mogl robic przelewy do kazdego buka. Karty kredytowej szybko nie dostaniesz bo nie masz histori kredytowej.
Jak masz pytania to mozesz pisac na private.

hunter3 673

hunter3

Użytkownik
Spoko dzięki za podpowiedź ???? Na priva zacznę pisać jak bede mógł czyli jak 10 postów napiszę.W każdym razie się odezwę jeszcze do Ciebie ???? Dzięki wielkie!!!

hunter3 673

hunter3

Użytkownik
Acha, odezwij się na gadu to będziesz mógł mnie gdzieś zaoferować to jakieś Ty i ja bonusy moze z tego byśmy mieli.Na betjamajca i betUs sie zarejsterowałem, mam już tą kartę.Teraz szukam gdzie ,można maxymalnie wykorzystać polecenia kogoś i bonusy. ????

Do góry Bottom