belkin
Użytkownik
te 10 postów
tylko administratorzy i moderatorzy są dostepni
bylo by milo jak podasz mnie , nie wiem ile daja ale chyba grosiki 20$ ????
ale lipa ale obejdziemy i to ????
apropo masz konto gmail ???tam mozna by było pogadać jak na gg komunikatorze!!! ????
spoko , zaraz sie zarejestruje tam.Mam Twój numer wieć coś wykombinuje.Na tych bukach co podałes kilka spr, i tam mozna referowac przyjaciół.jakieś bonusy z tego mozna otzrymac!!!
hehe nie mam zacofany jestem
ale zaraz nabijesz 10 postow i bedziesz mogl wysylac wiadomosci
apropo, tu nie dowalą Ci sie do konta że kasa idzie z bukamcherki?? Bo w Polsce poszła juz ustawa ze bedzie scigać służba celna!!!Lipa na 102.Temu MB już nie trybi przy wpłatach.
taaa, mi pokazuje cąły czas 1.Kurczę ????
a masz jakiś inny komunikator?? np. skyp??
No to lipa chyba bedzie z tym. nie ma Poland w tym do rejestracji"wybierz Państwo"!!!
nie nikt sie nie dowie , tu dopiero jest dziki zachod ( jesli robisz wyplaty to przywoza ci czeka z twoim imieniem i tylko go rozmienisz przez swoje konto.
poprostu co roku musisz sie tylko rozliczyc z pieniedzy ktore wplacasz na konto ale to juz osoba ktora cie rozlicza wie co z tym zrobic.
a gdzie Ty mieszkasz Baltimore?
Tak, obecnie tak.wracam do Polski obronić się .I z powrotem wracam w sierpniu.
to zaznacz usa
tzn ,wracam dopiero pod koniec czerwca na miesiąć moze 1,5 i powrót.
ale co za adres wpisze.jak skany dowodu to będą Polskie.Nie przejdzie myślę tak łatwo.
Postow to mi wogle nie nabija.
u bukow ktore podalem wyzej nie mozna sie rejestrowac z Polski
Ba betjamajca i betus dało radę, sportbook da rade
Sportbetting tez da rade
napisz do ktoregos z moderatorow to Ci odblokuje a co gry to musisz zaczekac na social i potem zrobic prawo jazdy i wtedy bedziesz mogl grac bez zadnych problemow
tylko administratorzy i moderatorzy są dostepni
bylo by milo jak podasz mnie , nie wiem ile daja ale chyba grosiki 20$ ????
ale lipa ale obejdziemy i to ????
apropo masz konto gmail ???tam mozna by było pogadać jak na gg komunikatorze!!! ????
spoko , zaraz sie zarejestruje tam.Mam Twój numer wieć coś wykombinuje.Na tych bukach co podałes kilka spr, i tam mozna referowac przyjaciół.jakieś bonusy z tego mozna otzrymac!!!
hehe nie mam zacofany jestem
ale zaraz nabijesz 10 postow i bedziesz mogl wysylac wiadomosci
apropo, tu nie dowalą Ci sie do konta że kasa idzie z bukamcherki?? Bo w Polsce poszła juz ustawa ze bedzie scigać służba celna!!!Lipa na 102.Temu MB już nie trybi przy wpłatach.
taaa, mi pokazuje cąły czas 1.Kurczę ????
a masz jakiś inny komunikator?? np. skyp??
No to lipa chyba bedzie z tym. nie ma Poland w tym do rejestracji"wybierz Państwo"!!!
nie nikt sie nie dowie , tu dopiero jest dziki zachod ( jesli robisz wyplaty to przywoza ci czeka z twoim imieniem i tylko go rozmienisz przez swoje konto.
poprostu co roku musisz sie tylko rozliczyc z pieniedzy ktore wplacasz na konto ale to juz osoba ktora cie rozlicza wie co z tym zrobic.
a gdzie Ty mieszkasz Baltimore?
Tak, obecnie tak.wracam do Polski obronić się .I z powrotem wracam w sierpniu.
to zaznacz usa
tzn ,wracam dopiero pod koniec czerwca na miesiąć moze 1,5 i powrót.
ale co za adres wpisze.jak skany dowodu to będą Polskie.Nie przejdzie myślę tak łatwo.
Postow to mi wogle nie nabija.
u bukow ktore podalem wyzej nie mozna sie rejestrowac z Polski
Ba betjamajca i betus dało radę, sportbook da rade
Sportbetting tez da rade
napisz do ktoregos z moderatorow to Ci odblokuje a co gry to musisz zaczekac na social i potem zrobic prawo jazdy i wtedy bedziesz mogl grac bez zadnych problemow