belkin
Użytkownik
Mieszkam w Chicago od 15 lat , moja "przygoda" z bukmacherka zaczela sie jakies 3 lata temu. Zaczynajac gre nie mialem pojecia czy w usa istnieja naziemni bukmacherzy tak jak w Polsce ( no oczywisie LAS VEGAS to tak ale za daleko od Chicago) wiec pierwsze konta zakladalem na rodzine w Polsce ,niestety gra byla bardzo uciazliwa ze wzgledu na roznice czasowa jaka dzieli kraje ( 7 godzin) Po dwoch latach meczarni udalo mi sie znalez bukmacherow internetowych , dzialajacych w usa. Pomyslalem sobie o otwarciu tematu dla ludzi mieszkajacych "za oceanem" (jednak jest nas tu ponad 1 000 000) oraz osob ktore wybieraja sie na wakacje ,moglibysmy sie dzielic swoimi doswiadczeniami , porozmawiac na rozne tematy (gdzie mozna wypic dobre piwko , zjesc dobry obiad, gdzie szukac pracy , mieszkania, lub do ktorego banku pojsc po pozyczke HE HE HE itd.) a moze nawet wybrac sie na mecz CUBS lub BLACKHAWKS. Jezeli nie bedzie odzewu to zlikwidujemy temat ale mam nadzieje ze bedzie cieszyl sie duzym zainteresowaniem.
LET'S GO HAWKS
LET'S GO HAWKS