Wawrinka siedzi, niestety padłem o 6 przy wyniku 1-1 i mogę powiedzieć, że były to 2 dziwne sety, ważne, że na plus.
Djokovic - Monfils
Typ: 2 zawodnik wygra przynajmniej jednego seta
Kurs @1.80
Bukmacher:
Fortuna
Analiza: To co wyprawia ostatnio Monfils to niezłe cuda biega i walczy o każdą piłkę, aż miło się to ogląda nie daje za wygraną i widać, że daje z siebie wszystko. Ostatni mecz z Pouille'm tylko dał mi pewność co do grania tego typu, robił z nim co chciał, a mecz wcześniej przecież wyeliminował Nadala, wiadomo, możliwe zmęczenie choć według niektórych użytkowników tego forum "zawodnicy są tak wyszkoleni, że nie odczuwają zmęczenia nawet po 5 setowym meczu" dla mnie to są brednie. Nieważne, ważne, że Monfils był lepszy w każdym aspekcie gry i jak pisałem wcześniej pokazywał, że daje z siebie wszystko, co do Djoka jak każdy wie ma on wiele kontuzji i od ostatniego czasu nie "niszczy" rywali jak to robił jeszcze niedawno, więc na pewno walczący o każdą piłkę, biegający i dający z siebie wszysko zawodnik będzie nie lada problemem, bo nie wydaje mi się, aby Monfils wystraszył się nazwiska, Jurek ugrał to i Monfils ugra. Powodzenia!
Wawrinka - Nishikori
Typ: Stan
Kurs:2.10
Bukmacher:
Fortuna
Analiza:
Jak pisałem ostatnio Wawrinka po finał, liczyłem tutaj na mecz z Murrayem i łapaniem kursu powyżej 5, ale obejde się smakiem i pogram takie coś. Dlaczego na Stana taki kurs, dlatego, że Nishi ograł Murraya? Dajcie spokój ten wczorajszy mecz to czyste
WTA i chyba każdy kto oglądał to potwierdzi. Moim zdaniem Nishi to "niedożywiony(?)" zawodnik, który często trafia w piłkę bardzo słabo jakby nie chciał jej uszkodzić, nie będę owijał w bawełnę, że nie lubie tego zawodnika i dla mnie fakt, że doszedł On do półfinału to jakiś żart, więc z podwójną przyjemnością pogram Stana.
Ps. Nie bierzcie tej analizy do siebie, to tylko moje zdanie ;p