Dyscyplina:
Tenis - US Open - Mężczyzn
Godzinna: 02:30
Spotkanie: Del Potro - Wawrinka
Typ: wygra pierwszego seta i przegra mecz Wawrinka
Kurs: 6.0
Bukmacher: Bet365
Analiza:
Ostatnio spotkali się na Wimbledonie wtedy udało mi się poprawnie wytypować i dzisiaj zacznę od przytoczenia tamtej analizy z 1/07/2016
Tenis ATP Wimbledon
godzina 14.05 ale pada!!!!!!!
Del Potro - Wawrinka
Typ Przegra pierwszy set wygra mecz Del Potro
kurs 6.5
buk WilliamHill
Analiza : Wciąż mam w pamięci ten półfinał 2013 Del Potro - Djokovic pięciosetowy
przegrany przez Juana .Po meczu pierwsze słowa Djoko Hm very high level .
Na pewno wtedy 4 lata temu Del Sporto) był w lepszej dyspozycji fizycznej niż dzisiaj
ale mentalnie dzisiaj może być jeszcze silniejszy
Wawrinka w 2013 odpadł w pierwszej rundzie z Hewittem co ujmy nie przynosi i od tego czasu duży progres zarówno fizyczny jak i mentalny.
Del Potro często przegrywa pierwsze sety
Obaj mają doświadczenia połfinałowe i finałowe w wielkich szlemach
Ostatni i jedyny raz grali na trawie w 2008 tutaj w Lądynie wtedy 3:0 wygrał Stachu
7:6 6:3 7:5
A jak będzie dzisiaj???h...z.....
Kurs jak na podwójny wynik nie zachwyca(
Szczerze powiem że myślałem dzisiaj by typować na Stacha głownie z tego powodu że trawa daje Del Po pewnien handicap , ale widzę że idzie duża masówka na Szwajcara więc postanowiłem się wyłamać.
Dzisaj może być podobnie mówi jedna zasada.Lepsza Konia druga raza mówi inna zasada akurat ta sprawdziła się w przypadku meczu Nishikori - Murray.
Come Back udał się w tym roku JMDP myślę że te wyniki przed sezonem brał by w ciemno idzie mu tak dobrze że aż za dobrze i tylko patrzeć jak się spier.......
ale może jeszcze nie dzisiaj.
On już kiedyś wygrał US open w 2009 roku po fantastycznym meczu pokonał w finale Rogera.Mnie się marzy w tym roku finał Del Po - Djoko i za takie wyniki trzymam kciuki.Ale dzieje się)))Murray out Radwańska out a tu jeszcze Monflis nam może wyskoczyć.Powodzenia wszystkim typerom)))na pohybel bukom))
louisARMSTRONG jest offline